plugin aktivalas -> ures oldalak

nah segitettem mar eddig sok mindenkinek ideje hogy rajtam segitsen valaki (=

a problema a kovetkezo:

nem sajat hoszton alitgatok be egy wp-t es amikor a pluginokat aktivalom szepen sorba kb 9-10 utan megadja magat a rendszer

admin feluleten nem jon be semmi es az oldal is tok ures

teljesen mind1 milyen pluginokat aktivalok, van amikor sikerul az egyik, de nem megy a masik, osszefuggestelen

2.1 es 2.1.2 alatt is ugyanez a helyzet

a sajat szolgaltatomnal nincs hasonlo problema, az extran talalkoztam ezzel, de ott a 2.1 megoldotta ezt

ugyhogy valoszinuleg valahol a szerver oldalon van a a megoldas gyokere, csak megkene talalni

ha valakinek van valami otlete nagyon nagyon orulnek!

koszi

Ha elkéstem a tippemmel, akkor már mindegy, de éppen ma szaladtam bele megszólalásig hasonló problémába és meg is oldódott - de nem én vagyok ekkora májer… -, hátha ebben az esetben ilyesmiről van szó.

(mondjuk nálam ez az említett jelenség annyival volt még fűszerezve, hogy a plugin aktiválásnál futtatás helyett le akarta töltetni velem a plugins.php-t)

Állítólag ez akkor van, ha kevés memória van adva az oldalnak - a rendszergazda átállította és aztán működött minden rendesen.

(mondjuk a szakértelmemről annyit, hogy eddig azt se tudtam, hogy az oldalaknak a rendelkezésre álló memóriát meg szokták határozni…)

Nem oldal memória szok az lenni, hanem a PHP memória… ami alapjáratban általában 8MB - azt kellene a hosttól megtudakolni, hogy meg tudja-é emelni.

Ha van hozzáférésed a php.ini file-hoz, akkó abban lehet változtatni. Némely host, mint pl. godaddy, engedi, hogy a saját root könyvtáradba alkoss egy magán php.ini fájlot, de ez nem jellemző…

Amennyiben nincs hozzáférés, akkor kell a hostnál könyörögni :frowning:

Jah, mindez csak találgatás, az angol fórumban látott kérdések/válaszok alapján.

hat ti is egy ev kesessel tudtok irni…

amugy asszem par nap alatt el tudtam intezni a dolgot az ugyfelem szolgaltatojaval anno

es igen php mem limit emeles kellett

amugy a wp pluginek valamiert zabaljak a memoriat…

Jah, sorry, most ÉN nem olvastam figyelmesen :slight_smile:

Meg se néztem az eredeti kérdés dátumát, csak a mai hozzászólásra pattantam rá…

Igen, ez lesz az, mert 8mega volt.

Bocs a késésért, de csak most értem ide… :slight_smile: