Persze minden bizonnyal zsonglőrködnöd kell a CSS-ben, illetve testreszabni magát a plugint.
Az utolsó postot valami recent post bővítménnyel, pl. super recent post, a random modult pedig valami képet is megjelenítő random post bővítménnyel, pl. Advanced random post thumbnail widget
Ha beírod a plugin adatbázisban a random post image, recent post image, a vertical slider vagy vertical scroller keresőszavakat, találsz még jónéhányat, amiből válogathatsz.
A fix képbeillesztésnél a postoknál nem tudom mire gondolsz, de válassz olyan sablont, ami támogatja a kiemelt képet (magazin stílusúval jobban jársz, mert ezekben általában a kategória oldalba is bele van heggesztve a kiemelt kép megjelenítése).
random szedte a hírekből a képeket működött is de pl a hírből kimásolt rész alatti félig áttetsző fekete sáv félig telifekete volt és betakarta a szöveg felét a jobbra - balra navigációs nyilak meg csak akkor jöttek elő ha a hírből kimásolt részre húztam az egeret de ha az nem ért fel a nyilakig akkor mire ráhúztam el is tűnt…
www.shoutcheap.com .... bar a beallitasokkal jatszani kell de mukodik.... sajnos a mai tenyallas az hogy java applet vagy flash kell a lejatszashoz ... igen tudom van audio tag de az meg nem minden bongeszoben jo es nem mindenhol van olyan bongeszo ahol van html5 :(((