Üdv!
A következő 2 problémában szeretnék segítséget kérni
Felraktam egy wordpress 2.8.4-et egy Pyrmont V2 2.0.5 témával az extra.hu-ra.
1, Szeretném ha a hozzászólásokhoz regisztrálni kellene.Ha ezt beállítom akkor a Widgetek közt lévő regisztrációval és bejelentkezéssel tökéletesen működik.Viszont a kommenteknél elhelyezett logged in lehetőségnél a következő hivatkozást dobja:
/archives/<?php%20echo%20get_option('siteurl');%20?>/wp-login.php?redirect_to=<?php%20echo%20urlencode(get_permalink());%20?>
Ezt hol tudom átállítani?
2,Firefox alatt állandó jelleggel újratölt a szerkesztó oldalam.Kb 3 mp-ig látszik és utánna eltűnik minden és csak tölt. IE alatt pedig kifagy a képbeszúrásnál.Azt írja hiba az oldalon. Firedox 3.5.3-asom IE.8 valamint Xp Sp3-al rendelkezem.
Előre is köszönöm a segítséget és elnézést ha túl egyértelmű kérdésekre nem tudom a válasz :wacko: (még csak ismerkedem a wp-el)
Szép napot!Gee
A másodikra javasolt ennek a témának a megnézése: Wordpress vs Extra.hu Nem igazán szeretik egymást egyenlőre…
Máskor kérlek valamivel informatívabb címet adj a témádnak.
Üdv!
A címért elnézést. :rolleyes:
Köszönöm a linket is.Chrome-al már tökéletesen működik.
Viszont az első problémára még mindig nem találtam megoldást Pedig átkutattam az összes beállítást.Ãtnéztem az összes php de nem jöttem rá. Esetleg valaki tudna rá megoldást?
Előre is köszönöm.Szép napot.G.
comments.php fájlban tudod átírni a hivatkozást.
'Efrud' wrote on '2009-09-12:
comments.php fájlban tudod átírni a hivatkozást.
Köszönöm! :)
Úgy látszik, a kérdés megoldódott, a cím majd legközelebb beszédesebb lesz, én meg gyakorlom a téma lezárást.