Pls Help me

Üdv!

A következő 2 problémában szeretnék segítséget kérni

Felraktam egy wordpress 2.8.4-et egy Pyrmont V2 2.0.5 témával az extra.hu-ra.

1, Szeretném ha a hozzászólásokhoz regisztrálni kellene.Ha ezt beállítom akkor a Widgetek közt lévő regisztrációval és bejelentkezéssel tökéletesen működik.Viszont a kommenteknél elhelyezett logged in lehetőségnél a következő hivatkozást dobja:

/archives/<?php%20echo%20get_option('siteurl');%20?>/wp-login.php?redirect_to=<?php%20echo%20urlencode(get_permalink());%20?>

Ezt hol tudom átállítani? :frowning:

2,Firefox alatt állandó jelleggel újratölt a szerkesztó oldalam.Kb 3 mp-ig látszik és utánna eltűnik minden és csak tölt. IE alatt pedig kifagy a képbeszúrásnál.Azt írja hiba az oldalon. Firedox 3.5.3-asom IE.8 valamint Xp Sp3-al rendelkezem.

Előre is köszönöm a segítséget és elnézést ha túl egyértelmű kérdésekre nem tudom a válasz :wacko: (még csak ismerkedem a wp-el)

Szép napot!Gee

A másodikra javasolt ennek a témának a megnézése: Wordpress vs Extra.hu Nem igazán szeretik egymást egyenlőre…

Máskor kérlek valamivel informatívabb címet adj a témádnak. :slight_smile:

Üdv!

A címért elnézést. :rolleyes:

Köszönöm a linket is.Chrome-al már tökéletesen működik.

Viszont az első problémára még mindig nem találtam megoldást :frowning: Pedig átkutattam az összes beállítást.Átnéztem az összes php de nem jöttem rá. Esetleg valaki tudna rá megoldást?

Előre is köszönöm.Szép napot.G.

comments.php fájlban tudod átírni a hivatkozást.

'Efrud' wrote on '2009-09-12:

comments.php fájlban tudod átírni a hivatkozást.

Köszönöm! :)

Úgy látszik, a kérdés megoldódott, a cím majd legközelebb beszédesebb lesz, én meg gyakorlom a téma lezárást. :slight_smile: