Mostanában kezdek áttérni az All in one seo pack-ről a Platinumra, mert nagyon idegesít, hogy 2 naponta frissít valamit a fejlesztője és mindenféle “TÃMOGASS ENGEM” feliratokat dobál elém. ( és nem mellékesen kikapcsolja a bővítményt, ha frissítek… )
Szóval, Platinum SEO Pack… kb. ugyan azt tudja mint az ALLin1, csak kevesebb sallanggal
Funkciók:
[*]Ha Permalink (közvetlen linkek??) struktúrát módosítasz, akkor 301-et rak a régi linkre. Nem lesz 404-es oldal és kicseréli a linkeket a google.
[*]Canonical URL - hogy ne legyen gond a duplikáció
[*]Optimalizálja a TITLE tagot - előre teszi a tartalom címét, aztán blogét
[*]Automatikusan generál metákat a címkék és a tartalom alapján.
[*]All in one beállításokat importál
[*]Továbbá akár minden oldalnak külön beállíthatod a metáit
Kategóriáknál beteszi a leírásba a kategória leírását? Meg mégegy, hogy itt is lehet noindexet rakni mondjuk címkére vagy archívumra? Egyébként engem is boszant már az all in one ezekkel a dolgokkal csak én a headspace-el szemezgettem.
Kategóriáknál beteszi a leírásba a kategória leírását? Meg mégegy, hogy itt is lehet noindexet rakni mondjuk címkére vagy archívumra? Egyébként engem is boszant már az all in one ezekkel a dolgokkal csak én a headspace-el szemezgettem.
A leírásba nem, csak a kulcsszavak közé.
Itt is lehet címkékre és az archívumra, bár én a címkékre nem szoktam :)
Quote:
Mik a tapasztalatok, megbízhatóan működik?
Ha jól értem, ha ezt telepítem, a meglévő beállításokat átveszi all in one-ból, tehát nem kell cikkenként, oldalanként újraírni?
Eléggé jó, rendben van szerintem. Amikor telepíted felajánlja a lehetőséget, hogy átveszi a beállításokat az allinből.
Tehát nem tudnak újat beletenni ezekbe a seo csomagokba. Van x dolog, amin tudnak javítani. Ezek benne vannak az allinone és platinumban is. Nincs titok
Na beszívtam a fordítással. Az egész mo fájl egy szemét. valami nagyon nagyon régi verzióhoz készülhetett. Teljesen rosszak a sorszámok benne (hogy a php kód hányadik sorában található). Ezt csak egyesével lehet kiszenvedni, vagy van rá valami logikusabb megoldás is?
Legalábbis én gondolom, hogy ezért hagyja figyelmen kívül a teljes fordítást…
Ötlet?
Most megyek suliba, mire megjövök remélem lesz nekem válasz, hogy haladhassak vele
Forrásfájlból, úgy értetted (pot fájl nem volt). Ok, nekiestem. Most összeszerkesztem. De tanultam megint valami újat (ne állj neki fordítani, míg nem ellenőrizted a po - pot fájl frissességét)
Tapasztalt fordítók igazán létrehozhatnának egy ilyen tippgyűjteményt (ha van, bocs és kérem szépen a linket )
A mo-t tévedésből írtam. Bocs (fiatal medve!). PO-ra gondoltam én is
igen ha van akkor nekem is nagy szükségem lenne rá pld lehet-e korábbi po file tartalmát (fordítását üríteni= a fordított szövegek mindegyikét törölni… mikor van benne 1db file amiben angol > cirilbetűs szövegek vannak és mindegyiket törölni pld… )