Üdv!
Belekezdtem egy újabb sablon gyártásába. Igazából véletlenül felraktam valami emulátrot a gépemre, és játszottunk haverokkál pár ősrégi platform játékkal. Innen jött az ötelet, hogy mekkora jó alap lenne ez egy sablonnak. Ez most blogra optimalizált, de lehet később majd csinálok egy amolyan magazin jellegű változatot is. Már ha lesz rá időm
LINK
(ez ugyanaz ahol az előző is volt, mert midnent ott tesztelek, de majd megcsinálom úgy, hogy lehessen váltogatni az általam készített sablonok között ilyen preview módban. amúgy az is nagyjából elkészült)
Nem rossz Max még annyi, hogy raknék 1-2 “super marios” felhőt a kék háttérre, hogy ne legyen olyan egysíkú De amúgy tetszetős, ötletes
Köszi a tippet!
Az elején még eszemben volt nekem is, de aztán elmaradt valahogy. Most már van felhő is
Ãgy már oké Bár most kiszúrtam még egy-két dolgot, ami nekem zavaró.
1.Lapozás: az a szürke háttér nagyon kell oda? szerintem nem
2. A commentform: tessék azt is szépen megdesignolni, nem a default, böngészőnként változó kinézetet otthagyni ez vonatkozik a gombra is
3.Az oldal nevét más színnel írnám, mert a világoskéken a fehér nem bölcs dolog Akár még azt is lehetne, hogy egy kis css trükkel valami textúrát rárakni
Hát igen, odáig még nem jutottam el, de közben meg lettek ezek a kis hiányosságok is oldva.
Lecseréltem az oldal nevének a színét is zöldre. Textúrázni nem akarom, mert az nem illene az oldal stílusához túlzottan. Próbáltam árnyékolni, mert szerettem volna fehéren, de egyszerűen nem mutatott jól.
Most még a bejegyzések elemeinek (listák, idézet, jobbra, balra, középre rendezett képek) a formázása van hátra, és nagyjából kész is lesz.
nekem tetszik, gratulálok