Pixel téma szerkesztés

Hi!

Az ingyenes Pixel témát akarom átszerkeszteni, már rá sem lehet ismerni, de a háttér végtelenítését nem tudom elérni. Ennek a témának a háttere alapból egy teljes képernyős kép ami a végén teljesen átmegy feketébe, ezt a képet átszerkesztettetem majd az egész honlap hátteret áttettem az alap színre viszont így a középen haladó oszlop résznek egy egyenes vonallal vége 800 pixel után. Úgy szeretném megoldani, hogy az alap nagy (800px magas) háttér maradjon, de az alja végtelenítve legyen.

Érdekelne, hogy ezt hogyan lehetne megoldani.

Tudsz adni egy linket?

Kétlem, hogy olyat tudnál mondani egy oktondi gépnek, hogy “figyeljél, van egy 800 pixel magas képem, de leszel szíves csak az alsó 100 pixelét ismételd”. Tudsz neki adni repeat-y property-t a css-ben, de az az egész képet ismétli majd.

'codee47' wrote on '2010-09-14:

Tudsz adni egy linket?

Link

'psztrnk' wrote on '2010-09-14:

Kétlem, hogy olyat tudnál mondani egy oktondi gépnek, hogy "figyeljél, van egy 800 pixel magas képem, de leszel szíves csak az alsó 100 pixelét ismételd". Tudsz neki adni repeat-y property-t a css-ben, de az az egész képet ismétli majd.

Azt tudom, hogy nem adhatom meg a kép végét ismétléshez, de az ismétléshez van külön képem. Azt akarnám megoldani, hogy a 800 pixel magas kép maradjon és utánna egy 1 px magas képet ismételjen az oldal aljáig.

Sziasztok!

A meglévő wordpress témának szeretnék beállítani egy háttérképet.

Olyat, ami rugalmasan változik, nő vagy kicsinyedik, ahogy változik a képernyőméret.

http://tihany.co.cc

Ide kellene a háttérkép, a sima fehér nem a legjobb…

A háttérkép fel van már töltve a témába, (images/hatter.jpg)

Milyen kódot írjak és hova?

Van külön stíluslap.

Légyszi segítsetek!

Köszi!

jquery a megoldás