phpthumb hiba

üdv!

ingyenes tárhelyen csinálgatok egy oldalt (jó az ingyenes, csak haveroknak készül), nem tudom, van-e összefüggés, de a thumbnaileket nem jeleníti meg (guzel, Comfy például). másik oldalaimon simán megy, mi lehet a gond?

http://kaporleves.cjb.hu/

Adj a cache mappának 777 jogot. Valamint ne teljes urlt adj meg hanem pl: wp-content/uploads…


Efrud wrote:

Adj a cache mappának 777 jogot. Valamint ne teljes urlt adj meg hanem pl: wp-content/uploads.....

így van, 777. és uploads...


mégse:(

Ennél a sablonnál nem kell a saját mezőhöz írni semmit. Csak feltöltöd, kilépsz a képfeltöltésből és ennyi. Amit feltöltöttél az fog megjelenni a főoldalon bélyegképnek.

tudom, úgy sem megy, és nemcsak ezzel a sablonnal.

mondtam, más tárhelyen semmi gond a thumbnailekkel.

több sablont is próbáltam, thumbnail helyett az a piros szöveg jön.

se redcarpet, se guzel, se comfy, se revolution, stb. valami más lehet a gond

cjb-nek tuti nem tetszik, mert te nem rontasz el semmit.


'Efrud wrote:

Ennél a sablonnál nem kell a saját mezőhöz írni semmit. Csak feltöltöd' date=' kilépsz a képfeltöltésből és ennyi. Amit feltöltöttél az fog megjelenni a főoldalon bélyegképnek.[/quote']

Mármint a Comfy-ról, vagy a Guzel-ről beszélsz, igaz?

Nálam az a helyzet, hogy saját mezőbe írva a thumbnail-t és értéknek távoli címet adok meg (teljes címmel), akkor megjeleníti mind az ikonképet, mind a kiemelt képet.

Saját kép esetén viszont nem működik az a megoldás, hogy a kép megjelenik automatikusan, úgy ahogyan írod. (Most jut eszembe, hogy talán azért, mert úgy van beállítva, hogy csoportosítsa hónapok szerint a feltöltést?)

Úgy sem működik, ha a thumbnail értékének a rövid elérési utat adom.

Nem guzel, nem comfy, hanem redcarpet :slight_smile: Annál működik így. Guzelnél meg comfynál nem nagyon tudom hogy működik, ezt is csak feltettem localhostra, hogy megnézegessem pirimidinnek. De ennél előfordulhat az amit irtál, hogy hónapok szerinti csooportosítás nem tetszik neki.

Köszi!Majd megnézem. :slight_smile:Olyant nem tud valaki, hogy a bejövő RSS bejegyzésben nézze meg, hogy van-e kép, és, ha van, akkor az első kép elérési címét tegye automatikusan a thumbnail értéke mezőbe? :slight_smile: :slight_smile:(Persze, a Comfy sablonról beszélek, amelyik használja a phpThumb-t. :slight_smile: