PHP programozás

Üdv!

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok linkeket adni olyan oldalakhoz ahol meglehet tanulni a a PHP programozást?

És jó lenne, ha magyarul lenne.

nem tudom ismered-e:

http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&hs=isy&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&q=php+programozás&aq=f&aqi=g9&aql=&oq=

Képzeld nem vagyok hülye és tudom használni a Google-t.

Azért írtam ide, hogy ha valaki tud egy olyan oldalt vagy könyvet ahonnan jól meglehet tanulni.

Nem pedig a Google-ból darabonként összeszedni.

hát tudod ezek nem olyan dolgok, hogy “na akkor leülök és megtanulom a php-t”… mint programozási nyelv ilyen szempontból olyan mint egy idegen nyelv… sokat kell vele foglalkozni… és igen érdemes “darabonként” összeszedni mivel senki sem tudja teljességgel leírni maximum egy referenciakönyv, de az nem túl olvasmányos :)…

szóval valami tanuljunk php-t c könyvet keresnék, vagy van a 24óra alatt sorozat, azzal is lehet próbálkozni stb…

php 24 óra alatt azért nem ajánlom, mert a mintapéldák /emlékeim szerint/ hibásak, legalábbis mintha nekem nem működtek volna, és javítani kellett őket. nehogy ez eltántorítson valakit…

de tényleg google a megoldás, mert annak nincs értelme, hogy bemenj a boltba és fizess xezer forintot valamelyik kiadó vaskos könyvéért.

Köszönöm a válaszaitokat!