php kód módosítás után nen jön be semmi sem

Sziasztok!

Pár apróbb módosítást szerettem volna elvégezni a vezérlulton található custom-functions.php és a single.php (bejegyzések) file-okban. Az egyik módosítás a szerzés a poszt dátumának eltünteésére szolgált, a megfelelphp sor elejére //-t tettem, ez szépen mödött is. Ez után kiiktattam az “about author” részt a megfelelhelyen php ismeretekkel rendelkezismeröm segítségével, végül pedig magyarra szerettem volna módosítani a bejegyzés oldal alján látható comment form label elnevezéseit. minden jól is ment egy ideig, mikor is az utolsó mentésem hatására a komplett weboldal eltt, és semmilyen oldala nem elérhet fehér felületet jelenít meg, csak ftp vagy c-panel kapcsolattal érem el a fileokat.

Minden módosítást a vezérlult / megjelenés / szerkesztphp file-jaiban csináltam. Fejelsztismeröm is ránézett de nem sikerült visszahoznia az oldalt. Mi lehet a gond? A php fileokat végignézve nem találtam meg a hiba okát, addig a pillanatig pedig jó volt az oldal, amíg nem mentettem rá a custom-functions.php-ra, miután módosítottam pár szót a Modify Defaut Comment Form részben.

találkozott már valaki hasonlóval?

sablonom:

http://demo.themetan.com/shoptan/

köszönöm!

Igen, ha valamit elszúrsz a functions.php vagy a custom-functions.php-ban, akkor bizony ez szokott lenni. Lehet, hogy töröltél egy aposztrófot, pontosveszőt, vagy valamit.

Tedd fel az eredetit (ftp-n) és kezdd újra.

Valóban ez okozta, szerencsére sikerült visszaállítanom az oldalt az eredeti file visszatöltésével, sőt, most már a módosításokat is sikerült eszközölnöm. Most már nem is a wp szerkesztőjét, hanem a c-panel file coderét használtam. köszönöm szépen a hozzászólást!