Sziasztok!
Szép napot mindenkinek.
Mivel nem tudtam, hogy hova is írjak, hát megpróbálok itt, előre is elnézést kérve, ha nem jó helyen kopogtatok 
Alapvetően egy bővítmény körüli problémák (kérdések) kapcsán merültek fenn bennem kételyek, de mivel nem konkrétan a bővítmény a téma, azért vagyok itt:
Az egyik bővítmény kapcsán segítséget kaptam egy kedves ismeretlentől “defaultgateway”. Å szerinte egy bizonyos php.ini fájlba kell pár dolgot beleírnom. Szerinte ez a php.ini az xampp/php/exe"-ben található. De ott sajna nem lelem :(. Illetve máshol sem :(. Csak két hasonlót dobott ki a kereső. Ezek: php.ini-development, php.ini-production.
A kérdésem felétek az, hogy a php.ini fájl mennyire része a rendszernek? Magyarán, ha én nem talállom, az hiba? Vagy csupán annyi, hogy létre kell hozni?
És bocsi ha kicsit nyakatekerten fogalmaztam 
Üdv:
z
Hello.
Ha jol olvastam xampp usb verzióját használod. A c:xamppphp mappában található a php.ini fájl amit tudsz szerkeszteni. A php.ini fájl része a php keretrendszernek mivel ez tartalmazza a beállításait.
Keresd meg a fájlban ezt: extension=php_openssl.dll vagy igy: ;extension=php_openssl.dll ha nem találod akkor keress rá erre: extension=php_xmlrpc.dll és másold be utána a extension=php_openssl.dll -t.
Üdv.
Kicsit figyeljetek legközelebb jobban. Xampp telepítőnél le van írva, hogy php.ini-production -t nevezd át php.ini-re…
Ez egy példa file, hogy ne kelljen neked kitalálnod a paramétereket, de persze akárhogy beállítható…