php_hibak.log

Sziasztok!

Most vettem észre, hogy a 200 megás tárhelyemből 160-at elfoglal egy php_hibak.log fájl a root könyvtárban. Szerintetek ezt lehet törölni? Foglamam sincs mi generálta ezt oda.

szerveri hibalog.

törölheted, és esetleg kapcsold is ki, vagy kérd a szolgáltatótól a kikapcsolását.

viszont ha már ekkora, annak valami oka van, aminek nem ártana utánanézni.

hogy hogyan?

letöltöd a fájlt és megnyitod egy notepad++al például és megnézed a sok egyforma bejegyzést…

Köszi a válaszokat! Hát na …A problémák gondolom nem kicsit. Ahogy gyors átfutottam ezt a 907813 sort, úgy láttam hogy minden plugin generált valamilyen hibát, plusz a téma fájlokat is látok itt pl: téma/neve/widget, function.php

Ez most komoly aggodalomra adhat okot? Pluginok nélkül nem megy a motor.

Bevallom a frissítésekkel nem foglalkoztam, de most túl vagyok rajta. Remélem nagyrészt ennek köszönhető tipikus esetről van szó :slight_smile:

@richardtechno:

1. Loglevel-t nézd meg, állítsd át error-ra, valószínűnek tartom, hogy notice-on vagy warning-on van.

2. Teljes logolást kikapcsolni nem igazán célszerű…

Válts szolgáltatót…

Ha minden bővítmény hibát generál + a sablonod is + az alap wp is akkor érdemes. mert nem a rendszereddel lesz baj hanem a szerverrel. A tárhely tulaja meg nem biztos hogy ugy lövi be a szervert ahogy szeretnéd, hiába fizettél érte.