Sziasztok,
Az oldalakon (nem blog-bejegyzés, sima page), hogy csudában lehet php-t futtatni, van erre plugin, de nem egyet próbáltam, semmi hatása nincs: beírom a php kódod a kódba, mentés aztán mintha be se írtam volna semmit : eltünik…
Mit lehet ilyenkor csinálni, azonkívül, hogy megkérdezem itt?
Norbert
Köszönöm,
tényleg történik valami az oldalon, de nem az igazi, bár lehet, hogy nálam van a hiba, röviden leírom mit szeretnék, hátha…
Mindössze egy beúszó réteg kéne, amolyan popup szerűség, csak nyilván nem popup, hogy ne blokkolják: Ez egy pár
ami a kinézetet és a tartalmat adja és három javascript ami a beúszást, az ablak bezárását és az arrébtevését csinálja (pl itt: www.knabpanzio.hu)
Na most ha ezt a kódot csak úgy simán beteszem a page-be akkor csak úgy működik, ha a ment és szerkeszt tovább-al mentem, ellenkező esetben valami borzalmas módon szétesik az egész oldal.
Ezért azt találtam ki, hogy a beúszó réteg kódját beteszem egy php ba, ez működik is.
És a page-n oda inklúdolom az oldalt így:
, de erre egy csomó fura hibaüzenetet kapok,
én rontom el? Nem így kell includolni? Vagy nem is az include kell?
Ötlet? Help?
Norbert
Na most ha ezt a kódot csak úgy simán beteszem a page-be akkor csak úgy működik, ha a ment és szerkeszt tovább-al mentem, ellenkező esetben valami borzalmas módon szétesik az egész oldal.
Ezért azt találtam ki, hogy a beúszó réteg kódját beteszem egy php ba, ez működik is.
És a page-n oda inklúdolom az oldalt így:
, de erre egy csomó fura hibaüzenetet kapok,
én rontom el? Nem így kell includolni? Vagy nem is az include kell?
Ötlet? Help?
Norbert
http://www.nosq.com/blog/runphp/
oldal írásakor is (nem csak bejegyzésnél) ott a pipálható lehetőség jobboldalt, hogy futtasson php-t, avagy nem!