Sziasztok,
rengetek a fölösleges dolog egy bejegyzésnél, amit szerintem csak úgy lehetne eltüntetni, ha kitörlöm a php fájlból, de nem ismerem fel, hogy melyek azok a sorok, amik ezekért felelek:
- kereső
- bejegyzések közötti lapozó (elbejegyzés, következbejegyzés) oldal tetején és alján is van.
- prmary widget box ban van Meta és Archives, bár nincs berakva oda semmi.
- posted on… szöveg
- “This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.” szöveg
Több, mint valószín hogy ezek némelyikét el lehet tüntetni valamerre a konfigurációs beállítások környékén, de nem találtam meg.
Amit PHP fájlokban lehet csak módosítani szerintem azok a betűtípusok a headerimage felett a címben vagy egy oldal neve. Ezeket kéne még megcsinálni, mert mindenhol az alap betűtípus van az oldalon és nem létezik, hogy nem lehet változtatni.
Köszönöm előre is.
Sablonodban kell keresgélni. wp-content/themes/sabloneve/
wp-content/themes/sabloneve/
nem hoz ki rá semmit , url be irtam
lehet nagy hülyeség volt de még WP kezdő vagyok
Értem, hogy a sablonomban kell keresgélni, a loop-page.php ban megtaláltam az edit gombot, de azt pont nem akarom kiszedni.
wp-content/themes/sabloneve/ ez nem tudom mit takar vagy mit kéne vele kezdjek.
Ha az edit gombot el tudom tüntetni akkor minden mást is ez biztos.
Azt takarja, hogy a sablonneve a te sablonod neve. Abban a sablonban kell keresgélned, amit használsz. Minden más a sablon felépítésétől függ. Lehet pl. page.php, page-loop.php, de akár alkönyvtár/valami.php-ban is a kód.
Nagyon köszönöm Sikerült.
Twenty Ten sablon alatt a bejegyzések körül a fölösleges dolgokat eltüntetni a loop-single.php ban lehet.
Már csak az Archvies Meta és Keresaz amit nem találok semelyik php ban. Twenty Ten sablon ha valaki tudja hol vannak.
Admin/Megjelenés/Widget-ek
Ha üres, akkor automatica oda teszi, ezért valami widget-et kell odatenni és akkor eltűnnek.
de nem akarok oda widget et üresnek akarom látni az egészet
tudom hogy automatikusan oda teszi ha üres de ez vicc valahol csak ki lehet kapcsolni
levettem style.css ben a widget szélességét 0-ra így nincs ott de nem valami időtálló megoldás szerintem
A wp-content/sablonneve/footer.php -ban a footer_widget php-s részt kell kitörölni.