PHP bélyegkép(thumbnail) kép készítő felváltása

Sziasztok.Olyan valakit keresek, aki a meglévő sablonban ki tudja iktatni a PHP bélyegkép(thumbnail) generálását, és helyette azt pl. “egyedi mező” funkcióra cseréli (vagy van jobb ötlet?).Főoldalon és vagy 4-5 aloldalon generálódnak ilyen egyedi kis bélyegképek, sajnos a tárhely ezt a meglévő látogatottság mellett nem bírja, de felesleges is nekem ilyen thumbnail megoldás, hiszen eddig is be tudtam szerkeszteni kis képeket ahová kellett.Körülbelüli árajánlatot privátban, vagy a phitetlen[kukac]gmail.com mail címre várom.

A munkát legkésőbb hétvégére jó lenne elkészíteni.Az oldalhoz tudok adni FTP és WP-Admin hozzáférést.Fizetés PayPal vagy banki átutalás azonnal a munka befejezése után.

Talán a timthumb lenne a te partnered. Egyedi mezőt kezeli, tehát könnyen és gyorsan használható. Szerintem.

Keves nagyobb szopas van, mint a timthumb (legalabbis en akarhanyszor belefutottam, mindig volt vele valami gebasz :slight_smile: ).

Nekem tenyleg egyszerubbnek tunik custom fields-zel, plusz pl. kotott width-hel es height hidden overflowval az img kontenerre.

Köszönöm, már tárgytalan, megcsinálták.

Én megcáfolom a gebaszt. Szerintem felettébb jól működik. Igaz nem nincs kezelőfelületet de nekem semmi komoly gondom nem lett belőle. Persze ez sok mindentől függ.