PhotoXhibit plugin Flickr, Picasa, SmugMug albumokhoz

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) PhotoXhibit plugin Flickr, Picasa, SmugMug albumokhoz című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: PhotoXhibit plugin Flickr, Picasa, SmugMug albumokhoz]

Még egy hír a PhotoXhibittel kapcsolatban: Benjamin ígérete szerint hamarosan “fordítás kompatibilis” lesz a plugin. Ugyan nem igényel nagy nyelvtudást az admin felület (a felhasználóin meg nincs sok fordítani való), de azért biztosan sokan örülnének neki velem együtt, ha ezt a beépülőt is magyarul használhatnánk a többi kiváló társával együtt…

Üdv: Zoli

Elkészült. A PhotoXhibit immár “fordítás kompatibilis”. A jelenleg letölthető verzióban már megtalálható a fordításhoz szükséges photoxhibit.po fájl. Sajnos egyéb elfoglaltságaim eléggé korlátozzák a fordításra leköthető erőmet, ezért minden segítségnek nagyon tudnék örülni, mert szeretném minél korábbi időpontban kicsiny hazánk anyanyelvén használni ezt a nagyszerű kiegészítőt…

(Ha besegítenél, kérlek dobj meg egy üzenettel a korosi(pont)zoltan(kukac)gmail(pont)com-ra, és elküldöm, meddig jutottam.)

Itt érdeklődnék, nagy tisztelettel, elvállalná-e valaki, hogy a végén átnyálazza a kész terméket, hogy ne maradjanak benne hibák?

Üdv: Zoli

Szia! A Blogcatalog oldalán találtam rá az oldalra. Nagyon interaktív itt minden. Viszont egy kis hibát véltem felfedezni, de az is lehet hogy valami elkerülte a figyelmemet. A blogkatalog oldalán ennek az oldalnak a nyelvleírását: “english” vagyis angolnak adtad meg. Én meg magyarnak látom :slight_smile:
Ennek ellenére olvasgatok itt még…