Permalink készítése saját változóból

Saját plugint készítek, aminek a kimenetét egy [shortcode] hívja meg egy kiválasztott oldalra. Ennek a pluginnak saját táblái vannak az adatbázisban és ezekből kérdez le az url-ből átvett változók alapján. Azt szeretném, hogy ezeket a változókat átalakítsa permalinkké.

Pl. www.valami.hu/ez-egy-page/?sajatvaltozo-id=2 helyett ez a link lenne www.valami.hu/ez-egy-page/ez-itt-a-sajat-cim.Jelenleg csak a $_GET-es id-t adja át, a cím az adatbázisból jön le utólag, de megoldható, hogy már elve benne legyen a linkben, így az url-ben is. Nézegettem tutorialokat, de nem nagyon tiszta ez nekem, sőt úgy tűnik azoknak sem akik írták :smiley:Szóval valaki tud egy ilyen működő permalink készítő eljárást.

Szóval napok óta próbálom megoldani ezt a problémát sikertelenül. Kb. száz hasonló tutorial után arra a következtetésre jutottam, hogy ennek jónak kellene lennie:Code:

add_action('init', 'flush_the_rewrite_rules');

add_filter('generate_rewrite_rules', 'create_rewrite_rules');

add_filter('query_vars', 'add_query_vars');function create_rewrite_rules() {

$variable='custom_id';

add_rewrite_rule($wordpress_root.'/'.$variable.'(/(.*))?/?$', 'index.php?pagename=$matches[1]&'.$variable.'=$matches[3]');

}function flush_the_rewrite_rules () {

flush_rewrite_rules;

}function add_query_vars($public_query_vars) {

$public_query_vars[] = 'custom_id';

return $public_query_vars;

}

Nincsen hiba üzenet, a plugint újra indítottam, bekapcsolatam/kikapcsoltam a permalinkeket, de nem törtnéik változás az url-ben a saját változómnál.


Esetleg valaki rá lát erre?