PC Hide Pages

Sziasztok!Az alábbi bővítményre pár napja találtam rá, nagyon hasznos tud lenni időnként:PC Hide Pages innen letölthetőEzzel a bővítménnyel oldalakat(page)lehet elrejteni, de attól még az oldal nem törlődik. Én konkrétan például a privát üzenetek oldalt rejtettem el vele, mert widgetből is behozható így zavaró volt hogy ott van feleslegesen a menüpontok között (viszont a privát üzenetek jól működéséhez kellett az oldalt létrehozni)Vagy például arra is jó, hogy nekem van egy fizetős tartalmam és ehhez használok egy tagsági fizetős rendszert ami automatikusan létrehozott egy kitiltó oldalt és ez ott virított a menüpontok között(letörölni meg nem lehet, mert akkor nem működik a fizetős bővítmény. Ezzel a bővítménnyel el tudom rejteni mások elől smile.gifFeltelepítés után a Dashboardban lesz egy új menüpontja arra kattintva tudod beállítani mely oldalakat szeretnél elrejteni.

Nem tudod véletlenül, hogy nekem miért nem működik?

Bekapcsoltam a www.pedelec.co.hu oldalon a “Tudástár” oldalt, és nem történt semmi, pedig azt jelzi a rendszer, hogy OK.Előre is köszönöm!

A bővítmény leírása szerint a hagyományos WordPress menük esetén működik, saját menük esetén nem.

Ehh:( Köszönöm. Ismersz esetleg olyat, ami tudja ezt sajáttal is?

Hááááát, pl. a WordPress saját menüje. :frowning:

Végignéztem, de minden olyan opció esetén, amikor nem látszik a felirat, akkor linkelni sem tudom:( Esetleg meg lehet azt oldani, hogy a Tudástár feliratot a háttérrel megegyező színre változtassam? Mert az összeset tudom hogy kell, de csak ezt külön?

Ne vicceskedjél, jó? :slight_smile: :slight_smile:Létrehozol egy wordpress-oldalt, legyen a neve pl. akármibármi. Megszerkeszted jól a tartalmát. A Wp saját menüben kiszeded (vagy nem teszed be) az akármibármi oldalt, így nem is fog látszódni a menüben.Ha valahol hivatkozni szeretnél rá, akkor azt írod, hogyQuote:

látjátok feleim szümtükkel ezt az akármibármi WordPress-oldalt?

és akkor a látogató rákattint az akármibármi feliratra, és máris az akármibármi oldalon van.

Szia!

Köszönöm a segítséget, de valamit elrontok:( Így néz ki jelenleg a szöveg widgetbe illesztett kódom:Code:


A leírásod szerint még valahová be kellene raknom ezt: tudastar ? Bárhová raktam, csak kiírta a szövegboxba:( Ehh de süket vagyok én ehhez.

Ezt gondold át újra, fogalmazd át picit, mert én nem értem…

Győző hozzászólásában van ez a példa:

Code:

akármibármi

Nálam ez így néz ki jelenleg:

Code:Nem tudom, hogy a vastagon szedett résznél mire gondolt. Mivel www.oldalam.hu/akarmibarmi szerepel az első részben, ami nálam a pedelec.co.hu/tudastar ezért gondoltam azt, hogy a "tudastar"-at kell beírni valamibe.

Remélem jól el tudtam magyarázni a gondomat:)

A második kódsorod egy befejezetlen (lezáratlan) sor, aminek a jelentése kb. annyi: “Nyisd meg új ablakban a pedelec.co.hu honlap Tudástár oldalát, ha…” és itt hiányzik a befejezés (a tag lezárása), ennél fogva ez semmit nem fog csinálni.Ezzel szemben te azt szeretnéd - ha jól értelmeztem, hogy “Nyisd meg a pedelec.co.hu honlap Tudástár oldalát, ha a Tudástár linkre kattintasz”, ami viszont így néz ki kódalakban:Code:

Tudástár
Az első kódsorod pedig úgy néz ki, hogy egy képre kattintva fog megnyílni a Tudástár oldalad, vagyis a látogató lát egy képet, amiről így nem is tudja, hogy mit keres ott, vagy rá kell kattintania, és, ha sejti is, akkor sem tudja, hogy a Tudástárba visz.

Összehasonlítva a két kódsort láthatod, hogy az egyik helyen kiírtad, hogy Tudástár, a másik helyen pedig kiraktad a képet. Akár a szöveg-linkre, akár a kép-linkre kattintanak, eljutnak a Tudástáradba.

Szia!

Bocs az idézésért:(Szóval megváltoztattam az oldalamon a szövegeket, így egyértelműbb mit szeretnék.

Az oldalsávban látod a “Töltsd le a nagy pedelec bibliát” feliratot. (ez remélem jelzi majd, hogy mi van itt)

A kép le lesz cserélve, ha a grafikus kész az e-book borítóval. Azon is rajta lesz a Nagy Pedlec Biblia felirat, plusz a logóm.Tehát azt szeretném megvalósítani, hogy ha az olvasó rákattint a “könyvre”, hogy letöltse az ingyenes anyagot, akkor átkerüljön a “Letöltések” oldalra (ez volt a “Tudástár” eddig).Azonban ez a “Letöltések” oldal ne látszódjon a felső sorban, csak ha linkelek rá valahonnan.Ehhez nem tudom mit kellene csinálnom.Bocs, hogy ennyi macerám van:(

Ha a sablonod támogatja az új wp menüt, akkor csináld meg úgy, hogy ne legyen a felső menüsorban a Letöltések oldal (a Menük résznél teheted meg).Ha nem támogatja, hanem minden wp oldalt megjelenít, akkor használd az Exclude Pages bővítményt, csak be kell jelölni az adott oldal szerkesztésénél, hogy megjelenjen-e az oldalak között, vagy ne.

Hát ismét köszönöm a segítséget! Az Exclude Pages megoldotta a problémámat.

Nem tudom mire mennék nélkületek! Már himbálóznék a padlásgerendán:)