PC blog

http://pcblog.eu

Mi a véleményetek az oldalról? Már lassan egy éve megy, Langit theme-et használok, amit kicsit átalakítottam (azért nem estem túlzásokba :smiley: ).

akkor már (ha ilyen szép belépő boxod van) szerintem tegyél rá ilyen regisztrációs oldalt: http://erettsegi.com/login/?action=register és http://erettsegi.com/login/?action=lostpassword

Már szó volt erről itt a fórumon, bár most hirtelen nem találom, de ha kell, előkeresem neked (ezt egy plugin csinálja)

Szia!Én adnék a .post h2 -nek egy text-align:left; beállítást. Nem szép a címekben a sorkizárt. Valamint a footernek egy kis felső margót. Nem tudom a facebook és twitter gombokon direkt van e kék keret, de úgy gondolom jobban nézne ki nélküle.A többivel szerintem nincs gond, sok sikert és kitartást a továbbiakban. :slight_smile:

hitetlen: én is ilyet akartam csinálni,csak nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell.codee47: Nekem sajnos nem látszik, mert chrome-al netezek, de megoldom (border: 0.

A többi észrevételt is köszönöm, tényleg sokkal szebb így. Bár a footer dolognál nemigen értem, hogy milyen felső margót csináljak. Pontsort talán?

itt kérdezd meg, mert már nem tudom hol is volt szó róla: http://forum.word-press.hu/topic/1427-erettsegi-com/ (a plugin nevét én is szívesen venném ha kiderítenéd)

http://forum.word-press.hu/index.php?app=core&module=search&do=user_posts&mid=101

4


'madosino' wrote on '2010-06-15:
codee47: Nekem sajnos nem látszik, mert chrome-al netezek, de megoldom (border: 0.


A többi észrevételt is köszönöm, tényleg sokkal szebb így. Bár a footer dolognál nemigen értem, hogy milyen felső margót csináljak. Pontsort talán?
Nekem egy picit közel van a sidebarhoz de ez részletkérdés.

Tényleg jobb a sorkizárt és keretek nélkül. :)

Az érettségi-n lévő regisztrációs oldalról:Megnéztem a forráskódját, mer abból már sok érdekes dolgot tanultam. Legfeljebb most marhaságot fogok mondani. De akkor a Zoli majd kijavit.Ott a regisztrációs oldal alapja a Theme My Login plugin. De abban nincs olyan opció, hogy valaki már a regisztrációnál megadhassa pl a korát, nemét, esetleg az iskolai végzettségét (ezt tudom, mer használtam azt a plugint). Azért néztem meg a forráskódot, mert hátha … És úgy tűnik nekem, hogy oda fel van téve még egy plugin, és a kettő együttes “munkája” hozza ezt létre. És asszem, hogy ez a második plugin itt van:http://www.marcocimmino.net/cimy-wordpress-plugins/cimy-user-extra-fields/Ha meg mégse igy van, akkor legfeljebb marhaságokat irkáltam most.De mostmár én is kiváncsi vagyok és holnap kipróbálom ezt a két plugint együtt :wink:itt egy kép hozzáhttp://www.marcocimmino.net/wp-content/uploads/cimy_uef_1.5.0_register.png