Pay-Pal Kategória

Sziasztok

Nem tudom mi lenne a jó megoldás ezért kérnék tanácsot tőletek. Rengeteg bejegyzésem közül szeretnék jónéhányat fizetössé tenni extra tartalom miatt. Létezik e valami olyan plugin ami lehetövé teszi ,hogy egy kategorián belüli tartalomhoz x ideig x dollárért hozzáférhessen a user. Például 1 honap 1 dollár ,ha lejár a hónap vagy fizet vagy nem fér hozzá a tartalomhoz.

Kérek tanácsot mit lehetne erre alakalmazni vagy ki mivel csinálná ezt a lehetőséget.

Köszönöm

Nos, ha nem a bejegyzések felől közelíted a témát, akkor jobban jársz valami ilyemivel:

s2Member ( Membership w/ PayPal® Integration )

vagy: Membership lite (van fizetős Pro változata is).

A lényeg ugyanaz, aki fizet tagságot szerez, és hozzáfér a fizetett tartalomhoz, aki nem az elől meg rejtve marad. Emellett ugyanúgy lehetnek az oldalon ingyenes tartalmak is (legalábbis óriási hiba lenne bármelyik hasonló plugintól, ha nem lenne benne ilyen opció).

Szerintem senki nem fog neked bejegyzésenként fizetni, még akkor sem, ha pl egyesével olcsóbb lenne. Ez így nem egy életképes üzleti modell. Én inkább azt tenném, mint az összes ilyen oldal, és az általam javasolt pluginok. Készítesz fizetős tagsági rendszert használó oldalt, aztán legfeljebb magasabb összeget adsz meg (nem havi, inkább féléves, éves díjban gondolkozz sztem), de akkor már lehessen hozzáférni minden fizetős tartalomhoz. Vagy esetleg két-három szintben maximum (pl.: bronze(olcsó), silver(drágább), gold(legdrágább)… ilyesmik, biztos te is láttál már hasonlót).

Köszönöm szépen segítségedet.

s2Membert kipróbálom talán első ránézésre ő a legszimpatikusabb. Esetleg te ezt használod vagy használtad már?

Az tény nagyon szuper cucc az s2 annak aki fizetős oldalt akar magának de az tény ,hogy nem átlag embernek való plugin:(

Valahogy se hogysem akar működni ahogy én akarnám. Odáig sem jutok el , hogy az adott kategória ne legyen elérhető.

Lehet feladom , nem vagyok mérnök:)

Sziasztok

s2Member okozott némi problémát ami szúrja kicsit a szemem.

Leszedtem a plugint mert másikat választottam de ez itt maradt nekem. Ki lehet ezt irtani valahogy?Level 1-2-3-4

Aggódok kicsit :frowning:

Sajnos, igen sok plugin szerző elfelejti azt, hogy a “műve” új sorokat/táblákat alkot az adatbázisban, és amikor már nem akarom használni, akkor kiderül, hogy nincsen UNINSTALL megoldás beleépítve.

Ilyenkor csak azt teheted, hogy manuálisan kigyomlálod a maradékot az adatbázisból. Ám ha eddig soha nem tettél ilyet, élő weblapon ne kísérletezz vele!!!

'creativeshaman' wrote on '2010-10-26:

Sziasztok

s2Member okozott némi problémát ami szúrja kicsit a szemem.

Leszedtem a plugint mert másikat választottam de ez itt maradt nekem. Ki lehet ezt irtani valahogy?Level 1-2-3-4

Aggódok kicsit :(

Sziasztok!

Hát igen! A válasszal azt hiszem elkéstem egy kicsit. ;)

De azért mondom, hátha valakinek info lesz még.

Az s2Member fülben a General Options menüpontban van egy olyan (egyébként első) sor, hogy Deactivation Safeguards.

Ezt csak "No"-ra állítod, "Save All..." és aztán plugin kikapcs. Elméletileg ez ki kellen, hogy írtsa. Legalábbis a magyarázó szöveg ezt meséli.