Password protect page - forditasa

hogyan tudnam magyarra forditani a jelszoval vedet oldalakon megjeleno angol szoveget?

nem talalom sehol a php oldalt amit at lehetne irni.

http://support.wordpress.com/posts/post-visibility/wp 2,7,1 es default theme-t hasznalok

koszi,

Hát oldalszerkezet függő! De page.php, single.php, index.php, archive.php sőt 1x láttam nagyon buher theme-t abban comments.php-ban lett volna de az egyedi eset volt :slight_smile:

koszi megneztem, de nincs egyiben sem, nem lehet hogy kijebb van valahol a root folderben? es a theme azt csak behivja onnan?

nagyonnemhinném. Mi a theme-d? Ha valami egyedi/spéci akkor küldj magánba elérhetőséget megnézem neked szívesen…

a Default theme-t hasznalom…

default sablonhoz van magyar nyelvi fájl. Azt kell használni és akkor minden magyar lesz, feltéve ha magyar a wordpressed.

wp-includes/widgets.php

Ezzel most konkrétan mire gondolsz? Nem értem a hozzászólásod.

abban van az a mondat, meg szavak, amiket át kell írni magyarra, hogy magyar legyen a jelszóval védet tartalomnál megjelenő angol protected… mondat és szavak

nem, nem ott kell módosítani. Fentebb írtam, mi ennek a módja. Ha van egy sablonod és magyaritani szeretnéd akkor több dolgot tehetsz.

Ha van nyelvi fájl akkor azt kell fordítani.

Ha nincs átirod a fájlokban az angol dolgokat.

Vagy mondjuk a default-ból veszed a dolgokat,de ahhoz át kell kicsit írni a sablont

"nem, nem ott kell módosítani"miért talán megbüntet a wordpress rendőrség vagy mi? :smiley:

ott lehet módosítani kész, sokkal egyszerűbb és könnyebb mint nyelvi fájlt módosítani ennyi, a sablonban meg nincs benne

Nincs wp rendőrség csak ép ész.

De ha te úgy véled h mindig át akarod írni sok szerencsét!

ha vakon mész a magad esze után akkor úgy kell. De amúgy nem úgy. De erről nem is nyitok vitát ha nem haragszol meg. :wink:

koszi sracok, a widget file-ban nem talaltam erre vonatkozo bejegyzest, igy letoltotem a .MO filet es a wp-configba megadtam hogy ezt a nyelvet hasznalja, igy egybol magyarra valtozott a fent emlitett mondat.

koszi megegyszer…

nincs mit, a wp-includes mappában nem tartom valószínűnek, hogy egy átlag felhasználónak, valamiért is módosítani kellene valamit. További sok sikert! :wink:

És mi van, ha több nyelvű a blog? A localizációval próbálkozom és xlanguage bővítménnyel. Egyébként a post-template.php fájlban leltem rá a kérdéses passzusokra. Ott kell bütykölni, ha magatoknak jót akartok?!______________________________________

Most jövök egy IQ tesztről. Szerencsére negatív!

Ha többnyelvű a blog, akkor a többi kívánt nyelv .mo fájlját is be kell másolni a /languages könyvtárba. Az xLanguage az egyik legjobb bővítmény ebben a műfajban, de nem minden oldható meg vele, mert nincs felkészítve egy-két sablon, egy-két bővítmény, stb. Szép eredményeket lehet azért kicsiholni vele.