Partnerek/támogatók 2 oldalt

Sziasztok!Hogyan lehet a weboldal 2 függőles szélére beilleszteni partnereket/támogatókat, ha a sablon nem tartalmaz ilyet és teljesen amatőr vagy?:slight_smile:


www.kolyokbirodalom.hu a weboldal, itt megtudjátok nézni, s remélem lesz megoldás, mert fogalmam sincs hol kezdjek neki:)


Köszi előre is:)

Boszimama

kedves drága boszimama, ne vedd sértésnek, de emlékeim neked ez a sokadik olyan kérdésed, melyre ha válaszolunk sem nagyon fogod tudni megcsinálni! :blink:ha van (sok) időd, akkor kezdj el szépen az alapoktól foglalkozni a html és php lépéseivel, rengeteg online útmutató és lecke található, ha pedig nincs, akkor keress valakit, aki megcsinálja azt, amit te elképzeltél… :rolleyes:

Kedves mano!Nem veszem sértésnek, de egyre többször futok bele olyan megjegyzésekbe, amelyeket nem értek (nem velem/nekem, hanem elég sokaknak). Gondolom a fórum oldalak nem a profi programozóknak vannak…egy, kettő: elég rosszak az emlékeid, mert elég sok mindent magam oldottam meg, vagy valaki segítségével innen vagy máshonnan…de megoldom, mégha nehezebben mint aki ezzel foglalkozik. Elég sok oldalt elolvastam a fórum oldalakon, s olyan stílusban tudtok az emberekkel beszélni, mintha teljesen idióta lenne az aki nem ért hozzá. Vannak baromi jó fejek, akik azonnal segítenek, s mivel ők értenek hozzá, rögtön a megoldást nyújtják, nem pedig a kioktatást, hiszen ez a fórum oldal ezért van, h aki nem tudja, segítsenek neki, nem pedig hülyének nézzék.Köszi a segítséget, megyek másfele keresgélni.

Üdv.

Boszimama

Sziasztok!Új vagyok a WordPress-ben, de engem is ez a kérdés érdekelne. Kerestem már választ rá, de vagy angolul találtam, amit nem értek, vagy olyan megoldást amit nem tudok egyedül, segítség nélkül megoldani :frowning:

Én is, csak mano álláspontját tudom osztani.Adok mankókat, de közel sem biztos, hogy célra vezet.Alapesetben az aktuális sablon sidebar.php állománya az ami ezt intézi, amennyiben nincs dinamikus sidebarod, ha az van, akkor pedig szöveges widgetként tudod hozzáadni, beillesztve a megfelelő html kódt.

Kedves boszimama!Nehogy kioktatásnak vedd, de szerintem legelőször a wordpress admin felületével kellene alaposan megismerkedni. Ott a megoldás, minden szaktudás nélkül.A sablonod egyékbként maximálisan támogatja/tartalmazza.Link kategóriák, Új linkek + Widget, ezen belül a Linkek. Pont. Ennyi.Bővebben:

codex + valamint sidebar.phpBannereket pedig a sablonod admin felületén tudsz berakni.Mindemellett teljesen egyetértek a srácokkal. Valóban annyira alapkérdéseket teszel fel, hogy abból az tűnik ki, hogy egyáltalán nem ismered az admin felületen rendelkezésedre álló lehetőségeket.


'DjZoNe' wrote on '2011-05-02:

Adok mankóakt, de közel sem biztos, hogy célra vezet.
Hát én annyira szívemre vettem boszimama válaszát, hogy napok óta nem alszom miatta, erre bejövök ide, és azt olvasom, hogy DjZoNe manókat ad, na mondom, itt a vég.... :unsure:

Sziasztok!Annyira örülök, hogy ennyien válaszoltak, s segíteni akartak. Köszönöm szépen…:slight_smile: A félreértések elkerülése végett teljesen tisztában vagyok a sablonom lehetőségeivel, de az okozza a problémát, hogy abból amilyen volt teljesen más elrendezésű, betűtípusú dolgot csináltam a saját ízlésem szerint, s emiatt most a link, meg videó opció nem látszik, mert pont a jobb oldalon lévő slides közepén landol.

Tehát abban kérnék segítséget, hogy ugyanúgy ahogy a fejléc lejjebb vagy feljebb lehet szerkeszteni a sablonban, a sidebarban, hol tudom átállítani, hogy a 3.oszlop a képek alatt fussanak.

Első oszlopban vannak a bejegyzések, 2.oszlopban a kép, oldalak, kategóriák, s 3.oszlopba szeretném szépen egymás alatt partnerek, támogatók, stb. Most is felvettem új linkhivatkozást, de a kép jobb sarkába került, így nem látni, hogyan tudnám lejjebb csúsztatni?Köszönöm előre is:)

Boszimama

A style.css a barátod. Megkeresed a 3. oszlophoz tartozó elemeket, és játszol vele. A padding lehet az első lépés.

Ő meg a másik barátod: www.w3schools.com/css/

szia!Köszi a segítséget:)

Boszimama

Sziasztok, szia Andrea!Köszi az eddigi segítséget. Két gondom van, sidebar 1, sidebar 2.

Ha a sidebar kettőnél a margin px lejjebb vittem, akkor akkora értékkel, a sidebar 1 is lecsúszott. Hogyan tudom csak a sidebar 2-őt mozgatni, anélkül, h a sidebar 1 értékei ne változzanak, ne csússzanak lejjebb, hanem szépen egymás mellett legyenek.Köszönöm előre is.Edina :lol:

megoldottam:)Edina :lol:

Megosztod másokkal is, hogy ők kevesebbet szenvedjenek? :slight_smile:

ja persze, már feltéve, ha nekik is megfelel ez a megoldás: :lol:Sidebar 2 alá betettem több szöveges widgetet - nem írtam címet, s a szöveghez ezt írtam:


hogy egyre lejjebb kerüljön. Annyiszor kellett szöveges widgetet betennem, amíg a kért helyére nem került a partnerek fül, így a 2.oszlop - sidebar a helyén maradt:)Nem tudom ez mennyire volt érthető :lol:

Remélem segít másnak is :slight_smile:Edina (boszimama)

Szia!Először is olvasgasd a fórumot, nagyon sok okos dolog van itt.

Nekem is sok gondom van, mert abszolút nem értek a gépekhez, de rengeteget olvastam, és most már egész jól megy.

Ha egyszerűen akarod megcsinálni, akkor widget-nél (megjelenés fülben van) behúzol egy új szöveget és egyszerűen csak beilleszted a html kódot.

Fel a fejjel! Gyakorolsz, és egyre jobban fog menni!

szia!köszi, de ez nem működött, ezért írtam le, hogy működik. Ha beillesztettem bármit, akkor az futott a kép alatt és elég hülyén nézett ki, megoldottam, s csak segítségképpen írtam hátha másnak is volt hasonló gondja.

Ahhoz, hogy a sidebar 2 módosítsam, az egész lejjebb ugrott, így a jelenlegi a legjobb megoldás és szuperul működik, nézd meg:
www.kolyokbirodalom.hu

Most töltögetem a logókat.


Edina :)