Partnereink blokk létrehozása

Sziasztok !

Egy blokkot szeretnék létrehozni a lap alján amibe képeket mini bannereket tudok tenni a partnereim képes-linkjeit.

Szóval neki is álltam meg csináltam a táblát amiben el helyeztem 19 linknek való helyet és betettem a sidebar.php-be . Hozzáteszem az index oldalon tökéletesen meg jelenik az alkotmány,de a többi oldalon teljesen más a megjelenés.Pl betettem egy képet,jobbanmondva 19-et index oldalon tökéletes a többi oldalon nem látszik csak a partnereink felirat.

Ha nem teljesen érthető akkor itt a link a dologról

Lehet nem a sidebar.php-a, hanem a footer.php-ba kellene.

Át tettem így is pont ugyan azt mutatja, és a hibák is ugyan azok .Betettem próbaként a footer aljába és ugyan az ott is. A kezdőlapon tökéletes a többin viszont egyáltalán nem az.Nekem az is megoldás lenne ha csak a kezdőoldalon lenne ott és a többi oldalon nem jelenne meg.

Azért nem jelenik meg mert nem jó az elérése a képeknek. Indexen természetesen megjelenik, mert ott megtalálja még a images/partner.png de amikor belép egy aloldalba, akkor már nem fogja megtalálni, mert akkor már úgy keresi, hogy aloldal/images/partner.png. Tehát adj meg teljes elérési útvonalat a képeknek, mint http://munka.hazep.hu/images/partner.png

Hah értem.Ezer köszönet Efrud! Máskülönben megoldható,hogy csak az index oldalon működjön a partner blokk? OFF Az efrud.hu-n néha megnézed a hozzászólásokat ? A navigációs menübe bejelentkező gomb témába írtam …A kérdés hogyha két menüm van hogy oldható meg hogy ne mind a kettőbe tegye be a logint.

Megoldható hogy csak főlapon legyen igen. Amennyiben valamit csak a főoldalon szeretnél megjeleníteni, akkor így oldod meg:

ide pedig az jön amit meg szeretnél jeleníteni a főlapon.

Szoktam, amikor időm engedi, megválaszolgatom a dolgokat, de naponta oda is gyűlik annyi mint a fórumon már lassan. Majd megnézem neked és ott válaszolok is.

ide pedig az jön amit meg szeretnél jeleníteni a főlapon.

Szoktam, amikor időm engedi, megválaszolgatom a dolgokat, de naponta oda is gyűlik annyi mint a fórumon már lassan. Majd megnézem neked és ott válaszolok is.

Wow Ez az! Tökéletes ,1000 köszönet érte.