Ekkor, ha megadom a child_of-hoz az azonosítót, akkor kilistázza az összes benne lévő alkategóriát.
Én azt szeretném elérni, hogy abban a parent kategóriában csak azt az egy kategóriát listázza ki, amelyik be van jelölve az wp-admin kezelőfelületen belül. Erre egy általános megoldásra volna szükségem, tehát azt nem tudom megoldani, hogy minden egyes ilyen megjelenésnél megadom a konkrét azonosítóját kézileg, amelyiket ki akarom írni.
Igen, de azt tudni kell, hogy egy-egy bejegyzés két szülőkategórián belüli alkategóriákhoz is be van jelölve. És ebből nekem csak az egyik szülőkategórián belüli aktuálisan megjelölt kategória listázása lenne fontos. Remélem érthető vagyok.
Valamiért hibát jelez a foreach sorban. Egyébként angol wordpress-em van és abszolút kezdő vagyok. Ha ezt így behelyezem a kívánt fájlba, és beleírom a kategória ID-jét, akkor elvileg működnie kéne?
mindezt tárolhatod egyedi mezőben, akkor “userbearátabb” vagy annyival h nem kell mindig file-szerkeszteni. viszont file-ba írással nem fogsz fölös SQL műveleteket generálni
Sajnos valami nem jó, vagy pedig én vagyok túl béna hozzá. Igazából ez úgy volna a jó, ha lenne rá egy általános kód, ami kiírja a megjelölt kategóriát, de amennyiben több kategória van kijelölve, akkor automatikusan többet ír ki vesszővel és szóközzel elválasztva. Még ami fontos volna, hogy az adott kategóriára mutató linkbe legyen téve. Tudsz ebben esetleg segíteni?