Pár kérdés
  [*]Az oldal alján található Régebbi bejegyzések « és » Újabb bejegyzések. Hogyan tudom eltüntetni?

  [*]Ha kategóriát nézem, balra zárt lesz a kép és a mérete is kisebb lesz, az emotion ikonok eltünnek. Ezt hogyan lehet megoldani?

  [*]A kategóriánál felülj írja, hogy Kategóriák archívuma: ... ezt hogyan lehet eltüntetni?

  [/list]

1 törlöd a sablonból

2 css-t szerkeszd

3 szerkeszd a sablont vagy nézd meg a widgeteknél át tudod-e írni

Mondanám, hogy most mutasd is meg, de azzal munkát adnék neked, ráadásul még azt se tudod milyen sablont használok. Azért kösz. :slight_smile:

Hát igen, ha adnál egy linket akkor megmondanánk mit-hogyan-hova, ha jó napunk van. Viszont ha esélyt se adsz arra, hogy konkrét segítséggel álljunk elő…

böngészőben megjelenő honlap forrásának visszakövetésével MINDEN megtalálható a sablonban!

 1. megoldva
 2. még dolgozom rajta
 3. megoldva

  Itt van az oldal, nézzük mit tanácsoltok. :slight_smile:

Akkor majd kirakom oda ahova kell. De itt jön a következő kérdés, amire nem találtam választ a neten. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a Főoldalon a bejegyzésben csak 3 kép látszik a 10-ből, de ha rákattintok a bejegyzésre ott van, mind a 10 kép egymás alatt szépen?

Az root/wp-content/themes/megjelenesed/index.php -jába keresd meg ezt: the_excerpt és cseréld le erre: the_content, akkor látható lesz mind.

the_excerpt nem található az index.php-ban.

Akkor valami egyedi meghívással van megoldva.Esetleg the_content van?

Arra is rákerestem, nincs.

Miért nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat?Itt egy kép a blogomról: http://noob.hu/2011/12/27/Untitled-1.jpg

Így legalább nem lesz gond, hogy linkelgetem. :smiley:A menün, widgeteken és a postokon még van mit dolgoznom. Így is sokat turkáltam a css-ben.Egy konkrét dolog amit nem találok. Minden post jobb felső sarkában van egy ív, azt hogyan tudom eltüntetni?

Ez a probléma is kilőve. A következő az, hogyan lehet azt megoldani, hogy bejelentkezés előtt más dolgok vannak és miután bejelentkezett a felhasználó pl a bejelentkezés helyett az avatarját látja és mellette a nevét.

Úgy gondolom, hogy ezt a témát lezárom; a Fórumban különböző témák vannak, mondhatni úgy is, hogy a párbeszédek folyamata bizonyos rend szerint kerülnek csoportosításra. Ennek a csoportosításnak nem az a lényege, hogy végigkísérjük egyes személyek útját, hogy miként akadnak meg az építésben, hanem az a lényeg, hogy ha valaki elakad, akkor találhasson magának - aránylag egyszerűen, kisebb kereséssel - megoldás felé mutató válaszokat.Ennek megfelelően, előbb keresgélj, és amennyiben nem találsz választ, akkor a Fórum megfelelő helyén, a megfelelő témánál tedd fel.