panoráma plugin

sziasztok!

lehet hogy már volt fórumon róla szó, de én a fórum témknál nem találtam hozzá hasonlót és a kereső sem hozott ererdményt.

olyan plugin kéne amivel panoráma képet tudok megjeleníteni az oldalalom, természetesen úgy ha a kép jobb vagy bal oldalára megy akkor tovább gördül, de hát végülis ez a panoráma lényege. :slight_smile:

remélem a segítségemre tudtok lenni!

előre is köszi!!

Ezzel lehet ilyet: http://wordpress.org/extend/plugins/featured-content-gallery/itt a nyitón használom: http://kp.huDe ez tartalomhoz rendelt képeket gördít, akár jobbra, v. balra is :slight_smile:

Szia!http://wordpress.org/extend/plugins/wp-ptviewer/Ha jol ertem, ezt kifejezetten panoramakepekhez ajanljak, pl ami a QuickTime-nal is van.

http://wordpress.org/extend/plugins/fpp-pano/

próbálgattam őket, de egyik sem akart jól működni… az IImage Panorama pluginnal jutottam legtovább… most is megpróbálom azt, csak firefox-ban…


'vmg9a wrote:

próbálgattam őket' date=' de egyik sem akart jól működni... az IImage Panorama pluginnal jutottam legtovább... most is megpróbálom azt, csak firefox-ban...[/quote']

Nem tudom neked milyen formátumban vannak a panorámaképek, az enyémek .mov fájlok. A legegyszerűbben a Viper's Video Quicktags pluginnal tudod megjeleníteni őket. Kukk be hozzám: http://birodalmam.hu/panoramafotozas-3d Ha valami nem megy szólj segítek.