Pályafoglalás

Sziasztok,

Tudnátok ajánlati olyan plugin-t, mely segítségével meg tudok valósítani egy strandröplabda pályafoglaló rendszert?

Jelenleg is van egy mödhonlapunk, még nem Wordpress alapokon, így az igények viszonylag tiszták. Ezek a következ:

-több pálya foglalása lehetséges,

-az egyes pályák árai mások lehetnek (pl. minégi különbségek miatt),

-elordulhat, hogy délelt olcsóbb, az esti órákban drágább a bérlés,

-foglalni több órára is lehet, nyilván az ár ez alapján változik,

-a foglalás alapja egy naptár lenne, ahol a nap kiválasztása után, láthatóvá válnának a napi szabad és foglalt pályák,

-WP-s felhasználók számára ne kelljen bejelentkezni,

-ele befizetett összegb is lehet rendezni a foglalást (kvóta),

-online is lehessen fizetni

A jelenlegi rendszer itt látható: http://kispestse.hu/index.php?target=reservation

Keresgéltem, megnéztem jópár plugin-t, de nem találtam egyiket sem megfelelek. Azt is látom, hogy lehet, hogy az igényeket nem egy hanem több plugin tudja csak teljesíteni.

Szívesen fogadok minden ötletet, tanácsot. Illetve nem ragaszkodok az ingyenes pluginokhoz sem, szóval ajánlhattok fizetet is, ha az tuti.

Köszönöm ele is a segítségeteket.

Üdv,

Hunor

Google: wp booking

https://www.google.hu/search?q=wp+booking&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=FSnCVJbFFYfzUrLPgKgH

Ezzel kezdtem, de ott megnéztem vagy 20 félét és nem találtam az igényeknek megfelelőt.
Alapvetően egy vagy több konkrét plugin-ra lenne szükségem, amivel el tudom végezni a feladatot. Az is hasznos infó lenne, hogy van-e ilyen vagy mindenképp fejleszteni kell...

Nézd meg esetleg ezt: eventespresso.com (mégjobb, ha rákérdezel a fejlesztőknél, hogy megvalósítható-e vele az elképzelésed). Van hozzá mindenféle jó kiegészítés, jegyvásárlás, sőt olyasmi is, ami alkalmas lehet pályafoglaltság kimutatására (igaz, színházi helyfoglaláshoz készült eredetileg). Cserébe jó drága.

Olyan, feltehetően, nem nagyon akad, amelyik mindent elvárt feladatot egykattintásosan teljesíteni fogja. Mindegyikkel lehet tornázni, és - ahogyan azt Andrea is említette - néha el kell rugaszkodni az eredeti, bővítményszerzői gondolatoktól, és bátran lehet tornázni a megoldásokon.

Pl. az Events manager bővítmény ingyenes verziója már régebb óta szolgál megfelelően (igaz, jegyet még nem próbáltam vásároltatni, foglaltatni vele, mert nem volt rá szükség).

Ha nem akarsz nekirugaszkodni, akkor javaslom, keresd meg DjZoNe-t, ha jól emlékszem, ő gigarendezvényekre készített megoldást (meg ne kérdezd, hogy hogyan, miképpen… :slight_smile: :slight_smile: ).