Milyen kódot kell beilleszteni és melyik php fájlba ha a pagenavit szeretném az oldal első post feletti részén is megjeleníteni hogy ne csak alul látszódjon hanem felül is?
Ezt a kódot kell betenni.
A sablonod nem ismerem, de az index.php-be minden bizonnyal. Küldd el a sablon linkjét, akkor tudunk segíteni.
Üdv!
köszi.
itt a téma linkje: link törölve
már napja szórakozok ezzel a témával:D
http://www.elegantthemes.com/preview/eGamer/
így néz ki egyépként a téma és most azon is elakadtam hogy ott a felső részben lévő mozgó képeket nem tudom belőni!Odáig eljutok hogy megadoma az includes/blogstylehome.phpban hogy melyik kategoriából gördüljön de ha az adott bejegyzésnél meg adom a thumb image hivatkozását akkor nem jeleníti meg a képet:S illetve a linket jelenití meg kép helyet és azt észleli képként.szal elég érdekes…
1. Vedd meg a sablont ha használni akarod!
2. Ne tegyél illegális linket a fórumba mert kizárással járhat
3. Nézz körül hova szólsz hozzá, itt a pagenaviról van szó, nem a thumbnailekről vagy elegantthemes sablonokról
Üdv:Efrud
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Jó ideje használom a PageNavi-t, jól is működik, addig amíg az index.php kódban be nem szúrom, hogy bizonyos kategóriákat ne mutasson a főoldalon. (ezt a kódot: ) Ha berakom a kódot, akkor a főoldalon nem tudok lapozni, viszont a kategóriák oldalán igen. Tudna valaki olyan ötlettel jönni, ami megoldaná a főoldalas működést is ?
a query post elé firkants egy ilyet:
Nekem ezzel ment a pagnavi is:
query_posts($query_string . '&cat=-3');
}
?>
Ezzel ellenőrzi, hogy a főoldal van-e nyitva, és ha igen, akkor zárja csak ki a kategóriákat.
*ja, látom már megelőztek a megoldással :)
bár nekem ezzel a kóddal ment, és nem kellett a mano által írt kiegészítés...
Köszi, sikerült.
hahó, de melyikkel sikerült?
Ezzel a kóddal:
, amit eFrud blogján találtam.