P é n z k e r e s e t

Jó csinálni. Sikerélmény a sok látogató. Viszont időbe kerül, és akkor teljes a siker, ha pénzt is keres vele az ember. (Ha nem jutott el odáig, hogy már csak a pénzért csinálja)Etarget

Keveset fizet, és nem vagyok meggyőződve róla, hogy pontosan. Viszont számla nékül, oda küldi a pénzt ahová akarod, mert Gibraltárban van a cég székhelye.

Az Etarget kód beillesztésére van számtalan plugin, akár minden bejegyzés alá, vagy véletlenszerűen, de beilleszthető a widgetek szöveg boxába is.

Minden oldalt vagy domaint egyénileg hagynak jóvá. A kapott kódot csak az oldaladon használhatod.Google Adsense

Jobban fizet mint az Etarget, minimum kifizetés 100 USD. Cég számlára is küldi, vagy magánszemély címére csekk formájában, amit az OTP-ben azonnal pénzre váltanak.

A Google kód beillesztésére van számtalan plugin, akár minden bejegyzés alá, vagy véletlenszerűen, de beilleszthető a widgetek szöveg boxába is.

Egy kapott kódot bárhová beilleszthetsz, nem csak a te oldaladra. Akár az Expresszben is hirdetheted.Én

Eladod nekem az Export .xml fájoldat smile.gif http://forum.word-press.hu/topic/2338/export-fajlt-vasarolok/Fizetős WP

Ha olyan tartalmad van, ami sikeres, akkor elkülönített tartalomnak kialakítható jelszóval védett rész. Nem fontos ennek saját tartalomnak lennie, lehet gyűjtemény is. Vagy emelt díjas sms-el, vagy Paypal rendszeren keresztül tudsz pénzt keresni.Partnerprogramok

Legyen pl saját webáruházad, amelyet a WP színvilágára alakíthatsz. Van ilyen majdnem minden árucsoportban. Nyilván jó ha valamennyire illeszkedik az oldalad tartalmához, és PR cikkekel linkelsz

a shopra, és egyéb módokon reklámozod.

De akár csak ezért is csinálhatsz például egy WP Számítógép infó oldalt, és ha jól cikkezel, és az all-in-one-seo-pack pluginnak lesz dolga rendesen, akkor akár egy hónap múlva annyi látogatód, lesz, hogy elindulhat a mögötte lévő PC webáruház. Amivel semmi dolgod, mert a számítógép nagyker csinál mindent, és kapsz 4%-ot a bevételből.További ötletek?

Hirdetések… - mára már jobb a sales oldalak üzemeltetése. Árut árulni, de oly módon, hogy más valaki a kereskedő, te csak a megrendeléseket szeded be. De azt nagyon csak te. A hangsúly a “te” szavacskán van.És miért tőled vásárolnának a látogatók, amikor te haszonnal, tehát drágábban adod a cuccot? Mert téged megtalálnak a Google első oldalán, a kereskedőket többségében nem :slight_smile:

Mielőtt nagyban beharangozod ezt a dolgot itt a fórumban, kérlek, hogy pár dolgot írj róla. köszi.

Ha az Export .xml fájlra vonatkozik a kérdésed, akkor azért tudok pénzt adni, mert importálom őket olyan oldalba, ahol vélhetőleg plusz látogatókat fog hozni, és ez érték.Ha a pénzkeresetre mint általános fogalomra gondoltál: azért hozom fel, hogy a sok szakmai információ és tanács mellett erről is legyen szó, és keressünk pénzt!

'Patai wrote:

Mielőtt nagyban beharangozod ezt a dolgot itt a fórumban' date=' kérlek, hogy pár dolgot írj róla. köszi.[/quote']

“sales oldalak üzemeltetése” Na ez a terület engem is érdekel. Mik a szabályok, folyamat, cégek-listák, ahol partner cégek vannak… Ez érdekes lehet.