Összetett kategória keresés

Sziasztok.Az alábbi helyzetre keresek használható megoldást (google, fórum olvasás megvolt):Adott egy wordpress honlap ahol a termékek kategóriába vannak szedve, 4-5 főkategória és mindegyikben további alkategóriák.A cikkek mindegyike több kategóriába is be van sorolva, eltérő főkategóriák alatt is. Szeretném egy keresés szerű megoldással (tehát a látogató választhatja ki) úgy szűrni a kilistázását a cikkeknek, hogy kijelölhessem csak azok a cikkek jelenjenek meg amelyek 2 vagy több meghatározott kategóriában is szerepelnek.Van erre esetleg valami kész megoldás?Előre is köszi.

http://www.jeremyduffy.com/computers-internet/wordpress-stuff/jsearchde megvallom őszintén, WordPress 2.8.6 alatt nem sikerült életet lehelnem belé /természetesen ez az én bénaságomból is adódhatott/ más verzió alatt meg nem próbáltam, de azért hátha te ügyesebb vagy.

ha igen, akkor feltétlen mond el!

Köszi, megnézem. Ez nem a legújabb WordPress úgyhogy remélhetőleg itt menni fog.

ott az utolsó komment ide mutat: http://www.thegeekprofessor.com/wordpress-hacks/jsearch-plugin/

ó köszi. kb egy hónapja tévedtem arra, nem néztem most megint végig.

na, akkor holnap én is újrapróbálkozom! :slight_smile:

Ilyen kell nekem is. :slight_smile: Köszi hitetlen.

na, nekiestem, tökéletesen működik, ismét kösz az észrevételt hitetlen!elkezdtem átszabni is, ahogy számomra kell, viszont a Kategória Szűkítésnél a két td-t sehogy sem sikerül egymás mellé helyezni, a jobboldali lecsúszik.

ha valakinek van rá ötlete mondhatja!

Featured Content Gallery 3.2.0-vel összeakad.

Js miatt gondolom. Vagy nem?

[off]pluginösszeakadás: event calendar “mindent bánt” :slight_smile: szóval az admin js-ek is használhatatlanok és a többi plugint is megöli… nincs rá valami tippetek?[/off]

hgrg!Teljesen azonos a tapasztalatunk. A szerzők régóta ígérik, hogy az új fejlesztésükben ezt a problémát megoldják, de eddig még nem sikerült nekik.Sokat kutakodtam működő, elfogadható eseménynaptár után, és kb. 3 hete leltem rá erre: http://davidebenini…events-manager/Eddig működik, nem akad, megbízható. Itt használom (lista nézetben): http://www.ambassadorclub.hu, és kezdem kiterjeszteni a további oldalaimra is, ahol szükség van rá. Csak meg akartam várni vele a 2.9-et, de azon is hiba nélkül megy.

Sziasztok!Szükségem lenne egy olyan pluginra, mint az Events Calendar 3 (Alex Tingle féle…). Sajnos ez utóbbi minden igyekezetem ellenére összezagyválja a lapomat. Megpróbáltam a témával kapcsolatos megoldásokat alkalmazni, de eredménytelenül. Van esetleg valami más, ami helyettesíthetné ezt?Ha valakinek esetleg sikerült felülemelkednie a kérdéses plugin hibáján, akkor azt hogyan tette?Köszönöm szépen!

Balázs

Feletted eggyel írta meg Győző, a kérdésedre a választ, kedves balee.