Van arra valami módszer, hogy egy WP blogban egyszerre az összes posztot inaktívvá tudjam tenni? Szépen egyesével megjelentek, de most a nagyját ki kéne kapcsolni egyszerre.
Ha mindet ki lehetne valahogyan kapcsolni, akkor utána amit kell már nem magy munka egyesével visszakapcsolni, csak most nem tudom, hogy nyúljak a problémához. Mindet gyesével kikapcsolgatni elég macerás lenne, olyat nem szeretnék játszani…
Szia!
Bemész a phpMyAdmin ba, utána kiválasztod az oldalad által használt adatbázist és akkor a phpMyAdmin felületén látsz egy olyan fület, hogy “sql”, ott lehet sql utasításokat adni.
Oda beírod:
*************************************************************************************
UPDATE wp_posts SET post_status = 'pending' WHERE post_status = 'publish' AND post_type = 'post'
```<br />
**************************************************************************************<br />
<br />
<strong>wp_posts helyett írd be</strong>, hogy nálad mi a <strong>tábla neve</strong>, mert lehet, nem <strong>wp_</strong> a prefix, ilyesmi lesz a formátum,:<br />
<br />
UPDATE {táblaelőtagod}_posts SET...<br />
<br />
érted...<br />
<br />
Minden sort "pendingbe" teszünk, ami post (bejegyzés) és publikált.
Előtte azért egy mentést készíts az adatbázisodról.
Köszi, megpróbálom összehozni - bár még sosem használtam a phpMYadmint…
,-)))
Mivel nem használtad még, ezért lefotóztam, hogy hová lehet az sql utasításokat beírni a phpMyAdmin felületen belül. Hátha segít, vagy ilyesmi, itt a link a képre:
http://kepgep.hu/2013/01/16/main/phpmyadminlofsz.png
Köszi szépen a segítséget, egyedül nem mertem nekifutni, de némi támogatással sikerült megoldani gond nélkül!
,-))