összes bejegyzés frissítése

Üdv!

elköltöztettem a blogom és xmlbe mentettem ki a wp összes cuccot!Be is importaltam sikeresen, de a címkefelhő úgy látja hogy nincs egy címke se megadva, pedig minden bejegyzésnél megvan adva címke ahogy volt is!Van valami összes bejegyzést frissítő plugin hogy meglegyenek a címkéim?

Próbáld meg újra leölteni azt a fájlt mert szerintem hibás, vagy éppen hibásan lett feltöltve, mert igazából a címkéknek is ott kell lennie. Plugin nincs szerintem ilyenre, mert ugyebár alapból tudja a wp.

megpróbálom akkor megint feltölteni.Egyépként meg ha rámegyek az egyik bejegyzésre és modosítom akkor annak megjelennk a címkéi a címkefelhőben, de nincs kedvem mind a 620bejegyzést egyesével modosítani, azért gondoltam hátha van rá valami plugin, ha meg phpmyadminon keresztül importálom be az sql-t akkor meg hibás az egész oldal…

Ha jól emlékszem hgrg-nek volt egy frappáns ötlete az sql-lel kapcsolatban: amikor lemented az adatbázis egészét, akkor a mentést követően megnyitod a Notepad++ szövegszerkesztővel, és valamennyi elérési utat kicseréled az új elérési útra, majd mented, és úgy importálod a phpMyAdmin-on keresztül.

Ha a wp-optinosba átírod az alap url-eket akkor úgyis átírja az összeset. site_url és home érték meg talán még van egy kettő át kell nézni, kb 5 perces munka.

dehogy 5 perc…, 1 perc sincs: http://forum.word-press.hu/topic/2050-adatbazisban-szoveg-csere/

A minap is használtam, jobb megoldás nem is lehetne erre a célra.

de nekem domain ugyanaz meg minden szal nem azzal van a baj…de az is elképzelhető hogy azért nem müködik még normálisan, mert nem állt át még dns.

na közben phpmyadminbból kimentettem régi sqlt és beimportáltam csak vannak hibák!Állítólag valami utf8 karaktr kódolást kell beállítani boom nélkül…a wp-config.phpban.erről valaki valamit tud?:slight_smile:

A wordpress-fájlok (meg általában a legtöbb fájl) szerkesztéséhez tilos használni olyan förmedvényeket, mint pl. a Word! Mindenféle “szemetet” bele lehet vinni a szerkesztendő fájlba, aztán csak csodálkozunk, hogy a rendszerünk belenyekken.

A szerkesztéshez ingyenes, magyar nyelvű, többcélú programként a Notepad++, vagy a PSPad szoftvereket szoktuk ajánlani (ne lepődj meg a PSPad-nél csak a letöltése angol nyelvű, aztán a beállításoknál átállítható magyarra).

A wp-config.php fájlt ezek egyikével kell megnyitni szerkesztésre, a kívánt dolgokat a fájlba pötyögni, majd elmenteni. (Mindkét program megnyitáskor automatikusan felismeri a karakterkódolást, ami utf-8 a wp esetében, és úgy is fogja menteni, de a biztonság kedvéért nézd meg, hogy a nézet menüpontban az UTF-8 bom nélkül van-e kijelölve.)

“Egyes Windows-os programok a fájl elejére írt 0xEF,0xBB,0xBF bájtsorozattal jelzik, hogy UTF-8 kódolású fájlról van szó; ezt néha UTF-8 BOM kódolásnak hívják. Ez a bájtsorozat ugyanis az U+FEFF Unicode-azonosítójú bájtsorrend-jel (angolul byte order mark, röviden BOM) UTF-8 kódja” (Wikipedia)