Sziasztok,
A weblapomon szükség lenne gy olyan funkcióra, ahol bejegyzéseket lehet megjeleníteni bizonyos “összegző” bejegyzésekben, akár ki/bakepcsolhatóan is (mint pl a widgetek megjelenése az admin oldalon). Létezik erre valami “gyári” megoldás, esetleg plugin?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Gyurma
Úgy érted, hogy mondjuk a főoldalon nem az egész bejegyzést akarod megjeleniteni? Mert akkor more, vagy excerpt.
én se érteni
Na akkor fussunk neki még egyszer:
Arra lenne szükség, hogy a bejegyzéseket egy másik bejegyzésben meg lehessen jeleníteni.
pl.
- bejegyzés EGY VALAMINEK az EGYIK tulajdonságának leírása
- bejegyzés EGY VALAMINEK a MÃSIK tulajdonságának leírása
- bejegyzés EGY VALAMINEK a HARMADIK tul…
- bejegyzés az EGYVALIMI összegző bejegyzése amiben benne van az 1…3 bejegyzés (nem linkelve hanem amolyan hide-olható objektumként, a user rákattint akkor kinyílik, ha megint akkor bezáródik, mint az admin felület funkcionalitásai.)
Gondoltam arra, hogy a kategóriákat használom erre, de a kategória az gyakorlatilag egy speciális keresés, így ha meg akarom változtatni a sablonban a kinézetét, úgy a keresések kinézete is megváltozik, így maga a keresőfunkció használhatatlan lesz.
További probléma, hogy míg az 1…3 bejegyzések önállóan is értelmes dolgok saját címmel, úgy az összegzőben a címe más kell legyen.
Mondjuk jó volna egy olyan hivatkozás, ami egy másik bejegyzést injektál a bejegyzésbe a megjelenéskor.
Végső megoldásként minden bizonnyal írnom kell egy generáló progit, ami az összegző bejegyzésbe illesztett iframe target-ja. De ha volna erre gyári megoldás, akkor nem szenvedek vele.
gy
http://aralbalkan.com/1016
ezzel összerakod az “1 gyűrű mind felett” bejegyzésedben amiket akarsz, és biztos beállítható, hogy ne a teljes bejegyzések, hanem csak az elejük jelenjen meg…
Asszem ez lesz az, köszi.
Bevált, mégegyszer köszi. 
Egy kicsit át kellett alakítani, de nem okozott problémát. Ajánlom minden plugin írásra fejét adó kezdőnek, mert ezt az egyszerű, rövid, könnyen áttekinthető kódot átírva más jópofa funkcionalitásokat is meg lehet megvalósítani. 
Eddig gondolni sem mertem volna, hogy plugin-t fogok írni, de most már van egy rakás új ötletem…