Sziasztok!
Nemrég készült el a biokertészettel foglalkozó Organikus Kert blog. A sablon saját készítésű. Itt megtekinthető: Organikus Kert
Szép a sablon, de a középső oszlop az oldal közepétől már bosszantóan nem elhatárolható. Vagy a betűméreteken - szín erősségeken állítanék vagy valami keretbe tenném.
A láblécben a Környezeti Kultúra a nyelvtanilag helyes.
Nálam a Címkék bizonyosan megelőzné a megosztásokat, mivel az a bejegyzés szerves része (bár, lehet, hogy ez csak egyéni ízlés kérdése, hiszen semmi sincs kőbe vésve).
Valóban célszerűnek látszana legalább egy vékony vonallal segíteni a szemnek, hogy ne legyen minden összefolyva.
Nem sablon, hanem a bejegyzést szerkesztőnek szóló észrevétel: A more gomb ügyes használatával nagyjából egyforma bejegyzés-hosszakat lehet produkálni az oldalon, és akkor a harmadik oszlop nem lesz annyira bántóan üres.
A sablon elég kellemes, bár egy organikus kertbe én bevinném a kert színeit, kicsit bátrabban.
Azt sajnálattal látom, hogy a láblécbe még egy ici-pici ikon sem jutott a WordPressnek, igaz, hogy a készítőként feltüntetett Seopack oldalán sem…
nem egységes a képkeretezés.
nekem zavaró a sok megosztó gomb összevisszasága.
miért nem használod a [more] opciót? nem kell minden írás teljes tartalmának főoldalon lennie…
van két oldalsó menüd, de minek, ha gyakorlatilag “semmi” nincs bennük? ilyen hosszú felületet nyugodtan ki lehetne használni!
A két oldalsó menüben egy banner megjelenítő plugin van beépítve, de ugye amíg banner nincs, addig ott most semmi nincs Csak az első bejegyzésnél nincs a [more] használva, ezt a szerkesztő tudja biztosan, hogy miért így van.
A színeket a sablon tulajdonos “intézte”, ez lett elfogadva a sok variációból. Szintén ez a helyzet a megosztásos dolgokkal is.
A wordpress.org-ra utalás valóban nincs sehol, ezt pótolni fogom. (a készítői oldalon is )
A Környezetikultúra az meg a Kft. neve, így nem tudunk benne “magyarítani”
Brecsi!
Azt én is látom, hogy mi a társaság neve; nem is azt kifogásoltam. A kultúra szóban csak a második magánhangzó a hosszú, nem pedig úgy, ahogy a láblécben láttam. Akámiért is szerepel úgy, hogy “kúltúra”, az helytelen a magyar helyesírási szabályok szerint.
Valóban! Köszönöm, hogy szóltál, javítottam is. És most már kint van a wordpressre utalás is, a készítői oldalon is!
Köszönjük szépen a WordPress-hivatkozást! Lehetek kissé szemtelen? A wordpress.org helyett a word-press.hu nem e lehetne e?
Én többnyire így szoktam: