Öntörlés plugin

Olyan plugint keresek, amivel a felhasználó tötölni tudja a felhasználói profilját. Tehát öntörlést tud csinálni

ilyen nincs.

Tehát ha a felhasználót csak az admin tud törölni? Miért nem csinálnak ilyen lehetőséget?

Mert valami rendnek mégiscsak kellene lennie; képzelj el egy hosszú vitát, beszélgetést: az egyik résztvevő felhasználó megsértődik, és törli magát, amivel törlődnek hozzászólásai is. Jól néznének ki a maradékok, nem? :slight_smile:Ha a felhasználó nem lép be többször, akkor csak marad regelve - ezért (is) kell meggondolni, hogy mikor, hova, miért regel a felhasználó.Az adminnak pedig hagyjuk meg azt a jogot, hogy a saját oldalán saját maga intézkedjék; ha akar banol, ha akar törli a felhasználót, ha akar korlátoz, jogot ad, vagy vesz el, stb. “Az huzatja a nótát, aki fizeti a zenekart…”

Csak én sokmindenkinek megírom hogy ha beregel, akkor hírlevelet kap és utána üzengetnek, hogy töröljem őket, mert nem akarnak hírlevelet kapni. Ezért szeretném azt, ha valakinek nem tetszik valami, akkor rákattintana egy öntörlés gombra, esetleg mint regeléskor, kapna egy megerősítő levelet erről, és soha többet nem látnánk egymást.

Talán érdemes lenne egy “leiratkozás” funkciót generálni… és akkor nem kapna levelet… ha csak ez a gond.

Miért nem keresel egy olyan plugint, ami csak annak küld hirlevelet, aki kéri?? Én se örülnék sorozatos hirlevélnek, ha csak feliratkozok egy WP oldalra :slight_smile:

Amugy ha pl MailPress-t használsz,

abban van leiratkozási lehetőség :slight_smile:

Gondoltam,hogy biztos lesz olyan :slight_smile:


'Farkas wrote on '2010-02-22:
Mert valami rendnek mégiscsak kellene lennie; képzelj el egy hosszú vitát, beszélgetést: az egyik résztvevő felhasználó megsértődik, és törli magát, amivel törlődnek hozzászólásai is. Jól néznének ki a maradékok, nem? :)

Ha a felhasználó nem lép be többször, akkor csak marad regelve - ezért (is) kell meggondolni, hogy mikor, hova, miért regel a felhasználó.

Az adminnak pedig hagyjuk meg azt a jogot, hogy a saját oldalán saját maga intézkedjék; ha akar banol, ha akar törli a felhasználót, ha akar korlátoz, jogot ad, vagy vesz el, stb. "Az huzatja a nótát, aki fizeti a zenekart..."
valami ilyesmiért nincs 'öntörlés' plugin ;)

Csak ne keverjük az öntörlést és a hírlevélről történő leiratkozást! :slight_smile:Az öntörlés a felhasználói regisztráció eltávolítása - erről már megírtam a véleményemet, amit köszi Rozinak, hogy beidézett. :slight_smile:Az email-értesítésről történő leiratkozás pedig mindenkinek alapjoga, és az adminnak kutya kötelessége teljesíteni. Legjobban teszi, ha ezt egy bővítménnyel teszi, ha nem akar megkergülni.Subscribe / Unsubscribe (Feliratkozás / Leiratkozás) a keresőszavak.

WP-től különálló hírlevelet használok, amit nagynehezen sikerült ráhegesztenem, hogy a wp adatbázis recordjaiból olvassa ki a mailcímeket a küldéshez, ezért ha törlöm az adott felhasználót akkor nem tudja kiolvasni a mailcímét és így nem is kap levelet sem, ha meg akar akkor újra tud regelni. Nálam a regnek ezenkívül semmi szerepe nincs, mert pl anonim módon is lehet hozzászolni, nincs kolátozva semmi, csak regelt usereknek szóló cikkek stb.

Azért is lenne fontos ez, mert ahogy nő az userlétszám egyre nehezebb ezeket manuálisan kezeli.


Quote:

az egyik résztvevő felhasználó megsértődik, és törli magát, amivel törlődnek hozzászólásai is. Jól néznének ki a maradékok, nem?
Lehetne egy Anonimous user akinek ilyen esetben a megmaradt hsz-t, cikket átt lehetne csoportosítani.

Több helyen látni olyat, hogy egy hozzászóló “Törölte magát”, de a hozzászólásai a saját nevén élnek tovább.

a user törölve lett de nem lett eltávolítva… (delete or remove FAR NOT THE SAME things) :slight_smile: