Öntörlés - Leregisztrálás

Sziasztok.

Még mindíg érdekelne valamilyen megoldás arra, hogy a felhasználók hogyan tudják törölni magukat automatikusan. Úgy mint regisztrációkor, kapnának egy megerősítő emailt és ezzel törlődne a regisztrált felhasználók táborából és esetleg dönthetne arról hogy ezzel egyidőben törli, e a cikkeit vagy kommentjeit. Van erre valamilyen plugin? Barkács megoldás is jó ha csak az van.

továbbra sincs rá se megoldás, se plugin. ne is fáradozz vele!

Képzeld el, hogy van egy viszonylag nagyobb oldalad, ahova írogatnak többen is; bejegyzéseket is, hozzászólásokat is (közben hivatkoznak valamire, belinkelnek valamit, stb.).

Aztán, gondolnak egyet, megunják, kilépnek, törlik a felhasználói fiókot, hozzászólásokkal, bejegyzésekkel, linkekkel együtt. A többi rész meg csak úgy recseg-ropog.

Talán ezért nem is normális ilyesmit a felhasználóra bízni, nem gondolod?

És még egy dolog. Ugye ismered? “A múltját senki nem törölheti ki életéből.” (… sem, ugyanúgy, mint a WordPress-ből sem… :slight_smile: :slight_smile: )

Győző, azért ha nagyon akarná valaki, meg tudná oldani máshogy is :slight_smile: Pl. ahogy itt is van egy-két törölt user, de mégse tűntek el a beírásai,hanem kapott egy Guest_ előtagot… :slight_smile: (én legalábbis így csinálnám meg, ha lenne rá lehetőség)

Persze, hogy megoldható, csak itt a kérdés hangsúlya az “ÖN” szótagon van, volt. Van amikor mást akar a felhasználó és mást az admin, meg még másabbat a honlap tulajdonosa (sokszor még akkor is, amikor a három egy és ugyanazon személy… :slight_smile: )

Ok. Csak azért tettem fel újra a kérdést, mert láttam hogy az a topic az egész fórumrészleggel valahogy köddé vált és gondoltam hátha valaki azóta kifejleszett valamit, etéren.

Jelenleg azt csinálom hogy csináltam egy gombot a felhasználói fiókba, leregisztrálás néven, ami egy email formot ad és csak a mailcímet kell beírnia a mezőbe, majd az OK-ra kattint. Erre jön a levél nekem TÖRLÉS tárgya, mire én törlöm és bármit írt, kommentezett recsegősen ropogósan átkerül egy általam beregisztrált Guest01 nevére (Gondolom Guest01 egy idő után skizofrénnek fog tűnni, mikor mondjuk önmagával vitatkozik egy cikk alatt, amit esetleg ő írt)