Keresek olyan lehetőséget a WP-re amit “onmouse”-ként emlegetnek, de nem találtam még rá.
Azt kellen tudnia, hogy rámegy az egér egy kijelölt szövegrészre és ekkor popup-ként megjelenik fölötte egy kép, majd eltűnik, ha elmozdul innen az egér.
Pluginként csak kép-kép verziót találtam, abból is az egyik csak úgy volt jó, ha mind a két kép egyforma méretű…
Tud valaki ebben segíteni?
Ja, még valami: le lehet azt kapcsolni valahol, hogy a WP autómatikusan hozzon létre oldalon belüli linket, ha a szövegben egy post vagy page cím kerül?
Ezt még nem láttam, de a leírás szerint jó lehet. Remélem lehet több popup tartalmat is megadni, mert több szövegrészletem lenne, többféle képpel. Megnézem!
Köszönöm!
remélem működik 
várom a visszajelzést 
Sajnos nem megy
A leírás és a képernyő kép nagyon bizakodóvá tett! A telepítés és a backoffice munkamenet rendben ment, csak éppen nem jelenít meg semmit. 2009-ben frissítették utoljára a plugint. Lehet ez a baja?
utána kerestem, és nem találtam más ehhez hasonlót.
viszont a keresésé végén kipróbáltam a dolgot, mert kiváncsi voltam. wp 3.3.0 fut nálam (de elvileg a régi pluginek az újjabb verziókon futnak, csak a (fejlesztési idejükhöz képest) a régebbiekkel nem. Na telepítés, mint neked meg volt, utána aktiválni, és a posztokhoz menni.
Itt kijelölsz egy szót, szövegrészt, és a szerkesztő fejlécben a bal szélen látszódni fog egy ikon arra ráppattintasz, és adhataod meg a kép linkét, szöveget, meg ilyenek.
Igaz ugyan nem a legjobban működik, de finom csiszolást már végezhetsz rajat (kicsit a css -t kell megmanipulálni valószínűleg /pozíció, meg a kijelölt szövegrésznek szerintem kell egy kis padding, hogy ne ugráljon olyan gyorsan el a képről.
Igen, de nekem nem jelenített meg semmit. Idáig most egy HOVER nevezetű pluginnal bajlódtam, mert ez is megígérte azt amit keresek. De eddig minden hiába…
én egy külső kép-hivatkozást raktam be és működött… keress ki egy google-s képet menyj rá arra hogy közvetlenül jelenjen meg és onnan szedd ki a linket és működik. lehet hogy a kép elérési céljával formátumával van a baj.
De nekem tuti megjelenítette… 
Ok! Megpróbálom ezt is. Én teljes URL-t raktam be saját szerverről.