Online rádió

Mondana valaki egy jó online rádió plugint, amibe beteszem a lrádió linkjét és bepakolomegy widgetbe. A shout stream jó funkcióit tekintve, de nem tudtam működésre bírni, bár lehet az a gond, hogy nem adtam meg a portot, ugyanis nem tudom, hogy milyne porton sugároznak.

Üdv,Ha HTML5 kódolásban fut a sablonod akkor új szöveges widgetbe ezt bemásolod:

Ha még nem ismeri a sablonod a html5 kódolást akkor:http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=radio+widgetHa még nem ismeri a sablonod a html5 kódolást akkor:

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=radio+widget

Pofám leszakad, de gőzöm nincs, hogy miylen kódolás, majd megnézem, de szeritnem valami widget-eset teszek majd be. Megnyitottam a linket, kb minden második link már általam látogatott volt, de átnézem mégegyszer. Köszi!!!

Sziasztok!Én is egy egyszerű rádió plugint keresek witgetnek. Csak a hivatkozást illeszteném be és ennyi. Most windows-os media playerrel szól, de ahhoz plugin kell az viszont nincs minden gépen alapból.Kb 20at próbáltam ki, de egyik sem felelt meg eddig a célnakKöszönettel!

Kész bővítményt nem tudok erre, de biztos létezik valahol.

Media playeren kívül a html5 megoldás van és a flash player (ez már talán ma minden gépen telepítve van).

A jPlayer (html5) támogatja a shoutcast stream-et és ahogy most szinte az összes rádió oldalán van, egy új kis méretű ablakban jelenik meg a lejátszó, így a háttérben is szólhat a rádió az oldalon böngészés közben, tehát a widgetbe elég egy linket tenni, ami az új ablakra hivatkozik.

Flash lejátszókra pedig nagyon sok találat van a keresőben.A portot te adod meg, ha tiéd a rádió (8000-10000-ig terjedően).

Az url pedig így néz ki: http://szerverip:port/listen.pls vagy amit a jPlayer is támogat: http://szerverip:port/;stream/

Jplayerrel próbálkozom.Egy play meg egy pause gombot látok csak miután a kódot beillesztettem.

Esetleg tudnál írni egy konkrét példát mit is illesszek be a witgetbe?

Nagyon kezdő vagyok, semmi tapasztalattal. Magyar nyelvű rádió adót szeretnék használni.Köszönettel!!!

Itt az a kérdés, hogy saját rádiót akarsz hallgattatni a felhasználókkal vagy pl. Magyarország legnagyobb rádióját ami elég “Class”.??

Magyarország legnagyobb rádióját.(nem tudom melyik az, én nem hallgatok semmilyen rádiót, de akik néznék az oldalt szeretnének.)

Köszi. Megnézem, remélem boldogulok vele.

Ez lett a megoldás. Számomra így volt a legegyszerűbb. De még így is kellőképp testre szabható.

http://www.museter.c…lash_Player.php