Sziasztok!
SOS segítségeteket szeretném kérni. Egy kutyákkal foglakozó wp oldalt készítettem és a megrendelőnek az a kérése, legyen rajta Online nevezési lap, ahol elég sok mezőt kell kitölteni a nevezőnek.
Pl.:név, kutya neve, neme, születési ideje, chip száma, továbbá fel kell sorolni vagy 15 féle kutya vizsgát, ahol is bejelölheti a nevező, hogy melyik vizsgára szeretne nevezni. Mindez egy adott email címre érkezzen.
A végén nem ártana egy captcha, de ha nincs azt már meg tudok oldani.
Kérlek segítsetek melyik plugint lehet erre használni, mert napok óta böngészem a bővítményeket, de semmi használhatót nem találok.
Köszönöm előre is!
Üdv:Hajni
Szia!
2 legismertebb:
Ingyenes:
Contact form 7 -el t próbáld ki. Ha még a CSS is megy, akkor nagyon szépre/egyedire meg lehet csinálni, komplex űrlapok elkészítése sem akadály vele. Sőt!
Fizetős:
http://www.gravityforms.com/
(Nincs mit írjak róla, úgy jó, ahogy van, ahogyan a CF7 is)
Szia!
Köszönöm, megpróbálom a Contact form 7-est. Fizetőst nem szeretne a megrendelő.
A CF7-es-be lehet több mezőt beírni? Ha a CSS engedi, akkor valamennyire bele tudok turkálni.
Ahogy írtam is elég sok kérdés van a nevezési lapon, amit szeretnének.
Esetleg olyan nincs, ami egy adatbázisba gyűjti össze őket?
A cf7-hez van egy rakás további addon. Olyan is, ami adatbázisba ment.
Köszi szépen, már próbálgatom, alakul szépen.
Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Nagyon szépen be át tudtam írni a CSS-t és a megfelelő mezőket beraktam, a kötelező opciót is sikerült.
Még 1 dologban szeretném a segítségeteket kérni. A megrendelőnek olyan kívánsága van, hogy a vizsga opcióknál legyen 3 variáció, ahol be tudja jelölni, hogy A, B, vagy C típusú vizsgára tudjanak jelentkezni és csak egyet lehessen . Ebből 4 olyan sor kellene ahol 3 válasz közül választhat. Végig próbáltam az összes addont, de nem jöttem rá melyikkel lehet megcsinálni.
Kérlek segítsetek ebben még.
Köszönöm!
Üdv: Hajni
Ehhez nem kell kiegészítő, alapból benne van: pl. legördülő menüből választható egy (vagy ctrl lenyomással) több, ahogyan te beállítod. De lehet választódoboz is, vagy választó rádió gomb is.
Köszönöm szépen válaszod, a rádió gombbal sikerült.
Sajnos arra nem jöttem rá, hogy a legördülőben hol kell a CRTL-t nyomni. Ezt megmondanád még? Akkor azzal is megnézném.
Ha a legördülőben azt a lehetőséget választod, hogy több lehetőséget is be lehessen jelölni, akkor a front-end oldalon a felhasználó a Ctrl lenyomásával tud több lehetőséget választani.
Értem, köszönöm szépen. Akkor azt is meg fogom próbálni, bár a rádió gomb-féle választási lehetőség szerintem jobban fog tetszeni nekik.
Most így sikerült a rádió gombbal /adatok még nincsenek feltöltve/ viszonylag az oldal alján:
http://dombokupa.dombodogcentrum.hu/?page_id=93
Remélem mindent jól csináltam?
Szerintem vannak egymásnak ellentmondó lehetőségek, de ha ezt mondták…
Csináld meg kétoszloposra, reszponzívra. Én pl. ilyent csináltam: http://www.syriuskutyaiskola.hu/syrius-kutyaiskola-online-jelentkezesi-lap-alapfoku-tanfolyamra/
Igazad van Győző, így sokkal átláthatóbb és nem kell annyit görgetni.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, nagyon jól esik, hogy végre nem “beszólnak”, ha valamit nem tud valaki, hanem ilyen önzetlenül segítenek. Hálás vagyok nektek!
Köszönöm még egyszer, akkor tovább alakítgatom.
További szép estét Neked-Nektek!
Hajni
Sziasztok!
Még egyszer segítségeteket szeretném kérni az Online jelentkezési lappal kapcsolatban.
A Comtact Form 7-es abszolút tökéletes, szépen továbbítja is a megfelelő adatokat a megadott email címre.
Megrendelőmnek viszont most az a kérése, hogy a jelentkezés pár pontjánál, ahol választani lehet 3 alternatíva között, ne csak 1 lehetőséget lehessen bejelölni, hanem ha valaki úgy akarja, akkor 2-t, de akár mindhármat is bejelölhesse.
A rádió gombbal csináltam meg, mert az jobban tetszett, mint lenyílós menü.
Hogyan kellene beállítanom, hogy akár mindhárom gombot bejelölhesse a jelentkező?
Köszönöm előre is segítségeteket!
Üdv: Hajni
A rádiógomb és a checkbox között az a különbség, hogy rádiógombnál csak egyet lehet választani, míg a másiknál tetszőleges számú lehetőséget bejelölni. Azaz át kell alakítanod.
Köszönöm szépen Andrea, akkor máris megpróbálom. Kedvesek vagytok, hogy ilyen gyorsan lereagáljátok, és segítetek.
Jelzem nemsokára mire jutottam vele.
Megcsináltam Andrea, majdnem jól is működik, valamit biztos nem jól állítottam be.
Ha 1,2,vagy 3 opciót választok, azt elfogadja, de ha nem akarom egyiket sem, azt nem.
Valamit jelöljek be, vagy tegyek bele egy 4. lehetőséget, hogy pl. “Egyik sem” ?
Köszönöm előre is!
Hajni
Éppen azért választó gomb, mert választani kell. A nem kiválasztás nem választás.
Tedd kötelező mezővé, és írd oda, hogy legalább egyet ki kell választani.
Köszönöm Győző, ez teljesen igaz. Viszont ha egyiket sem szeretné választani, mert nem kötelező a versenyt hirdetők részéről? Akkor maradjon, hogy tegyek be egy “Egyik sem” opciót?
Múltkori segítségednél írtad, hogy tegyem kétoszloposra, reszponzívra, de azt nem tudtam megoldani, nem jöttem rá hogy kell.
Igen, így logikusnak hangzik a negyedik opció.
A reszponzív 2 hasábos CF7: http://www.wpsnippet.com/creating-responsive-two-column-form-using-contact-form-7/
Köszönöm, bogarászom. Ha nem sikerül, akkor még egy picit faggatnálak majd, ha nem gond.