Online nevezési lap plugin

Sziasztok!

SOS segítségeteket szeretném kérni. Egy kutyákkal foglakozó wp oldalt készítettem és a megrendelőnek az a kérése, legyen rajta Online nevezési lap, ahol elég sok mezőt kell kitölteni a nevezőnek.

Pl.:név, kutya neve, neme, születési ideje, chip száma, továbbá fel kell sorolni vagy 15 féle kutya vizsgát, ahol is bejelölheti a nevező, hogy melyik vizsgára szeretne nevezni. Mindez egy adott email címre érkezzen.

A végén nem ártana egy captcha, de ha nincs azt már meg tudok oldani.

Kérlek segítsetek melyik plugint lehet erre használni, mert napok óta böngészem a bővítményeket, de semmi használhatót nem találok.

Köszönöm előre is!

Üdv:Hajni

Szia!

:slight_smile:

2 legismertebb:

Ingyenes:

Contact form 7 -el t próbáld ki. Ha még a CSS is megy, akkor nagyon szépre/egyedire meg lehet csinálni, komplex űrlapok elkészítése sem akadály vele. Sőt!

Fizetős:

http://www.gravityforms.com/

(Nincs mit írjak róla, úgy jó, ahogy van, ahogyan a CF7 is)

Szia!

Köszönöm, megpróbálom a Contact form 7-est. Fizetőst nem szeretne a megrendelő.

A CF7-es-be lehet több mezőt beírni? Ha a CSS engedi, akkor valamennyire bele tudok turkálni. :wink:

Ahogy írtam is elég sok kérdés van a nevezési lapon, amit szeretnének.

Esetleg olyan nincs, ami egy adatbázisba gyűjti össze őket?

A cf7-hez van egy rakás további addon. Olyan is, ami adatbázisba ment.

Köszi szépen, már próbálgatom, alakul szépen. :wink:

Köszönöm a segítségeteket!

Sziasztok!

Nagyon szépen be át tudtam írni a CSS-t és a megfelelő mezőket beraktam, a kötelező opciót is sikerült.

Még 1 dologban szeretném a segítségeteket kérni. A megrendelőnek olyan kívánsága van, hogy a vizsga opcióknál legyen 3 variáció, ahol be tudja jelölni, hogy A, B, vagy C típusú vizsgára tudjanak jelentkezni és csak egyet lehessen . Ebből 4 olyan sor kellene ahol 3 válasz közül választhat. Végig próbáltam az összes addont, de nem jöttem rá melyikkel lehet megcsinálni.

Kérlek segítsetek ebben még.

Köszönöm!

Üdv: Hajni

Ehhez nem kell kiegészítő, alapból benne van: pl. legördülő menüből választható egy (vagy ctrl lenyomással) több, ahogyan te beállítod. De lehet választódoboz is, vagy választó rádió gomb is.

Köszönöm szépen válaszod, a rádió gombbal sikerült.

Sajnos arra nem jöttem rá, hogy a legördülőben hol kell a CRTL-t nyomni. Ezt megmondanád még? Akkor azzal is megnézném.

Ha a legördülőben azt a lehetőséget választod, hogy több lehetőséget is be lehessen jelölni, akkor a front-end oldalon a felhasználó a Ctrl lenyomásával tud több lehetőséget választani.

Értem, köszönöm szépen. Akkor azt is meg fogom próbálni, bár a rádió gomb-féle választási lehetőség szerintem jobban fog tetszeni nekik.

Most így sikerült a rádió gombbal /adatok még nincsenek feltöltve/ viszonylag az oldal alján:

http://dombokupa.dombodogcentrum.hu/?page_id=93

Remélem mindent jól csináltam?

Szerintem vannak egymásnak ellentmondó lehetőségek, de ha ezt mondták… :slight_smile:

Csináld meg kétoszloposra, reszponzívra. Én pl. ilyent csináltam: http://www.syriuskutyaiskola.hu/syrius-kutyaiskola-online-jelentkezesi-lap-alapfoku-tanfolyamra/

Igazad van Győző, így sokkal átláthatóbb és nem kell annyit görgetni. :wink:

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, nagyon jól esik, hogy végre nem “beszólnak”, ha valamit nem tud valaki, hanem ilyen önzetlenül segítenek. Hálás vagyok nektek!

Köszönöm még egyszer, akkor tovább alakítgatom.

További szép estét Neked-Nektek!

Hajni

Sziasztok!

Még egyszer segítségeteket szeretném kérni az Online jelentkezési lappal kapcsolatban.

A Comtact Form 7-es abszolút tökéletes, szépen továbbítja is a megfelelő adatokat a megadott email címre.

Megrendelőmnek viszont most az a kérése, hogy a jelentkezés pár pontjánál, ahol választani lehet 3 alternatíva között, ne csak 1 lehetőséget lehessen bejelölni, hanem ha valaki úgy akarja, akkor 2-t, de akár mindhármat is bejelölhesse.

A rádió gombbal csináltam meg, mert az jobban tetszett, mint lenyílós menü.

Hogyan kellene beállítanom, hogy akár mindhárom gombot bejelölhesse a jelentkező?

Köszönöm előre is segítségeteket!

Üdv: Hajni

A rádiógomb és a checkbox között az a különbség, hogy rádiógombnál csak egyet lehet választani, míg a másiknál tetszőleges számú lehetőséget bejelölni. Azaz át kell alakítanod.

Köszönöm szépen Andrea, akkor máris megpróbálom. Kedvesek vagytok, hogy ilyen gyorsan lereagáljátok, és segítetek. :wink:

Jelzem nemsokára mire jutottam vele.

Megcsináltam Andrea, majdnem jól is működik, valamit biztos nem jól állítottam be.

Ha 1,2,vagy 3 opciót választok, azt elfogadja, de ha nem akarom egyiket sem, azt nem.

Valamit jelöljek be, vagy tegyek bele egy 4. lehetőséget, hogy pl. “Egyik sem” ?

Köszönöm előre is!

Hajni

Éppen azért választó gomb, mert választani kell. A nem kiválasztás nem választás. :slight_smile:

Tedd kötelező mezővé, és írd oda, hogy legalább egyet ki kell választani.

Köszönöm Győző, ez teljesen igaz. :slight_smile: Viszont ha egyiket sem szeretné választani, mert nem kötelező a versenyt hirdetők részéről? Akkor maradjon, hogy tegyek be egy “Egyik sem” opciót?

Múltkori segítségednél írtad, hogy tegyem kétoszloposra, reszponzívra, de azt nem tudtam megoldani, nem jöttem rá hogy kell. :frowning:

Igen, így logikusnak hangzik a negyedik opció.

A reszponzív 2 hasábos CF7: http://www.wpsnippet.com/creating-responsive-two-column-form-using-contact-form-7/

Köszönöm, bogarászom. Ha nem sikerül, akkor még egy picit faggatnálak majd, ha nem gond.