Online Marketing Akadémia

Sziasztok!Friss, még ropogós. Kíváncsi vagyok a sokat látott WP guruk őszinte véleményére, az oldal alatt ugyanis a zseniális WP 2.7 fut.Online Marketing AkadémiaA sablon saját fejlesztés, de az alapot

Brian Gardner sablonja adta. De ráismerni igazából már nem igen lehet.A pluginek, amik még jobbá teszik a motort:
 • Akismet
 • All in one Seo Pack
 • Audio Player
 • Breadcrumb Navigation XT
 • cforms
 • Crawl Rate Tracker
 • Simple Tags
 • Sociable
 • Subscribe To Comments  Jelenleg még béta, szóval előre is köszi a konstruktív javaslatokért! Komolyan várom!  Köszönettel!

no, akkor kezdem! :slight_smile:


 • mozgó favicon, halálos. tiszta animgif fíling.
 • a “title” valami irgalmatlan hosszú, szinte rémisztő.
 • hehe, oma.hu-t reklámozd inkább, ember legyen a talpán, aki a hosszabb verziót megjegyzi! :wink:
 • számomra megtévesztő: az oldalmenük fejlécszíne egyezik a linkek színével. klikkelnék de ugyebár nem lehet. plusz a linkeket én a kéktől elütőbbre színezném, ez az árnyalatnyi kék nem tűnik ki eléggé. vagy legalább legyen “strong”. (további kavarodást okoz, hogy a linkfelhő megint más stílusban pompázik…)
 • láblécben az “Online marketing hírek” előtt a pötty ff2 alatt kilóg balra. szerintem eleve feleslegesek oda a pöttyök, ki lehet venni…
 • szintén lábléc, |MarketingÖtletek.hu| link hibásan van megadva.
 • használod a Breadcrumb-ot, de több aloldalon nem jelenik meg!
 • metában a nyelv angol és svéd!?
 • “Töltsd le ingyenes anyagainkat és merítsd ötleteket belőle online marketingedhez!” - vicc, hogy oda mutat, ahol leírjátok miért jó a saját 404-es oldal? :o  hirtelen, félálomban, lefekvés előtt ennyi…

Szervusz GZS! :slight_smile:Valóban, nem nagyon ismerszik meg az eredeti sablon.Ránézésre megnyugtató, kellemes, szolíd - olyan, mint a szakmájában másoké; inkább kiváncsívá tevő, megolvasásra ösztökélő, mintsem elriasztó.A cForms-nak miért a 9.3-as verzióját használjátok, mikor már a 10-es verziónál járnak? :slight_smile:Jó ötlet a hangos blog, akár, mint akadálymentesítés is, de hol is van feltűnően jelezve?Amit nagyon hiányolok: teljes adatvédelmi nyilatkozat (nem elég, hogy “nem adom ki a levélcímedet”), hiszen adatkezelést végeztek (többszöröset is).

Egy komoly tanácsadó azért meg kellene, hogy mondja (mutassa) ki is ő, kit képvisel, mik a hivatalos adatai, hol lehet elérni, stb, szóval a “Kapcsolatok” kissé elnagyoltak, jogilag abszolút kifogásolhatóak. (Ha online lehet rendelni pénzért, akkor kell, hogy “hivatalos nyomotok” legyen!)A “Béta” - gondolom - nem csak a technikát, hanem a tartalmat is jelzi? Remélhetőleg villámgyorsan töltődik és tematizálódik?A tanfolyami feliratkozást ugyan védi a visszaigazoló levél, de nem ártana előszűrni valamilyen “Milyen nap van ma?”-típusú szűrővel, és illene egy Open ID-s lehetőséget is adni.Valami nem stimmel teljesen az antispam védelemmel: “Antispam: nem adom ki az adataidat senkinek.” Ez nem antispam-izé, hanem adatvédelmi nyilatkozat része. :slight_smile:Végezetül egy abszolút személyes dolog: a nyelvezet.Magyarnak magyar, az rendben van, de miért tegez? Ha csak egy vékony, fiatal, szakmabeli közönség a célréteg (akiknek van is pénze ilyen netes kiadványok megvételére, csak tárhelyre meg domainre nincs…), akkor rendben van. :wink:

@mano: köszönöm a tanácsokat, volt egy pár amit tudtam, csak még nem volt idő javítani, de volt pár dolog (pl a footerben a hibás link, vagy a 404-re mutató oldal), amit tuti nem vettem volna észre hónapokig.Mindenképp az OMA.hu-t kommunikáljuk, mert ha a hosszú domaint meg is jegyzi valaki, halál végig begépelni… :slight_smile: A láblécben a pöttyök a a WP “widget.php” és s style közös hibája, majd javítom, de mondjuk a lábléc úgy is átalakul, nem az lesz benne, ami most de azért köszi.@ Győző: Neked is köszönöm, a gyors reakciót!Amikor építettük az oldalt 9.3 volt a menő cfroms-ban, nem bírok lépést tartani ezzel a gyors fejlődéssel. Frissítve lesz, de lehet megvárom a 10.1-est :slight_smile:Adatvédelmi nyilatkozat: Igazad van, már folyamatban. Hivatalos nyom, van, csak még nem kapcsolat oldalon a megrendelés feltételei alatt van cégnév, a küldetés alatt ott vannak az alapítók bemutatkozással. De ettől függetlenül, sokkal látványosabban lesz “arca” a dolognak, ezek miatt (is) béta még az oldal. Mi is reméljük hogy villámgyorsan növekszik majd az elérhető tartalom, és anyag az oldalon, ezen vagyunk!A “milyen nap van ma” szűrőnek nem vagyok híve, feleslegesen nehezíti feliratkozást + kommentelést. Az Akismet tökéletes, ettől jobb nem kell. 100%-osan szűr, láthatatlanul!Ja igen, és azért tegez, mert sokkal kényelmesebb. Minden ügyfelemmel tegeződöm, személyesebb, közvetlenebb, egyszerűbb. A marketingötletek.hu-n magázódva kezdtem működni 2005-ben, ma már majd belehalok hogy Önöznöm kell, csak azért hogy következetes legyen. De Győző, ha ez Önt zavarja, innentől magázódjunk! :))))Nah thx mégegyszer a hasznos infókat, alakítgatjuk az oldalt megfogadjuk amit fontos.

Kellenek a visszajelzések, mert egy idő után (századszor) az ember mást lát mint kellene… :slight_smile:

Kedves gzs!

Kedves Zsolt!Más egy “belső kőr” által használatos Fórum - természetes - tegeződő megszólítással, mint egy kifejezetten üzleti oldal - természetes - Önöző megszólítással. (És akkor még nem beszéltünk édes anyanyelvünk végtelen variációjából a magázódásról… brrrr… :slight_smile: )Hatodikán pedig megjelent a 10.1… :slight_smile:Igen, innen-onnan megtaláltam (nagyjából) az adatokat én is (és az teljesen korrekt és szakmailag megalapozott, hogy látják a fényképeiteket a felhasználók is), de elég hiányos, ámde - ahogyan mondtad is - pótlásra kerülnek. (Ne feledjétek, hogy a hivatalos adatokban a cégjegyzék-szám feltüntetése is kötelező!)Sok sikert! :slight_smile:

Szia Zsolti!Bár én most nem állnék elő konstruktív tanácsokkal, csak gratulálni szeretnék a bloghoz és sok sikert kívánni a továbbiakban!Üdv.

egy volt MÜTF-ös :slight_smile:

Hello Zsömbi, emlékszem Rád, talán a 301-ben laktál a koliban? :slight_smile: vagy 302?

Köszi a grat!

Szia Zsolti!Az emlékezeted nem csal, 302. :slight_smile: Majd facebookon írok is Neked, most hogy megtaláltalak.