Online ételrendelés plugin

Sziasztok! Azt szeretném valahogy megoldani, van egy táblázat hétfő kedd szerda… oszlopokkal és alatta sorokban az éppen elérhető étel. És az ételek neve alatt lehessen bepipálni hogy melyiket szeretné és alul mondjuk elküld. Sajnos nem tudom jobban leírni, viszont mutatok egy hasonló oldalt. www.vitalkonyha.hu itt bejelentkezés után megjelenik a rendelhetőség az ételek mellett.

A válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem a WooCommerce nevű bővítmény alkalmas lehet rá. Talán a nyelvi fájlt kicsit át kell szerkeszteni majd és a kategóriákba lehetne szervezni az ételeket napok alapján…csak ötletelek próbáld ki…

Nagyon úgy néz ki, hogy maradok ennél a megoldásnál. Arra valamilyen megoldást nem tudsz, hogy az admin oldalon ahol a megrendelések vannak, ott a termék nevénél kiírja a kategóriát is? Mert azt kéne valahogy megoldanom, ha végigrendelik az egész heti étlapot akkor lássam, hogy melyik ételt melyik napra rendelte. Mert az ételeket úgy rendezem be hogy az ételek abba a kategóriába kerülnek amelyik napon rendelhető. És ha kiírná akkor könnyebben lehetne követni.