OneTone sablon bejegyzés beszúrása a főoldalra

Sziasztok.



Feltelepítettem a Onetone sablont. Tök jól működik. De egy olyat kellene benne csinálnom hogy bejegyzéseket kellene beszúrnom a főoldalra. Mivel ennek a sablonnak saját felülete van már mint szerkesztő nem tudom hogy lehet beleszúrni hogy a bejegyzések megjelenjenek.





Valaki esetleg használta már ezt a sablont? Nagyon kellene a segítség.



Előre is köszönöm Szépen.


Erről van szó? https://www.mageewp.com/demo/?theme=onetone

Igen erről van szó!

Létrehozol egy “Hírek” elnevezésű oldalt, és az lesz a hírfolyamod, és a beállításokban bejelölöd, hogy a legutóbbi bejegyzések jelenjenek meg először.



vagy



Fogsz a főoldalon egy szekciót, kinevezed valaminek (címet adsz neki), és a szövegszerkesztővel megírod a magadét. (Csak a pro verzióban létezik az, hogy a szekciók sorrendjét utólag is, tetszőleges sorrend szerint megváltoztatod.



vagy



Használsz egy Modal vagy Popup plugint

Először is köszönöm a választ.



Megcsináltam, a Hirek oldalt, de nem tudom beszúrni az oldalra hogy az jöjjön fel elsőnek. A szekciót megcsináltam, de a widgeteknél próbáltam beszúrni de nem jelenik meg valami oknál fogva.

A Hírek oldal létrehozását követően Vezérlőpult – Beállítások – Olvasás – A kezdőoldalon jelenjen meg – a legutóbbi saját bejegyzés(ek)

Ekkor, ha van bejegyzés, ez lesz az első, ami megjelenik.



Ha a szekciónál csinálod meg, akkor mit keresel vele a widget részen? :slight_smile:

Szia.



Megcsináltam a pl. hírek kategóriát. Ezt be is tudom tenni a menüpontba. De amikor rákattintok a hirek menüpontra akkor a oneton sablonban megcsinált menüpontok nem jelennek meg csak a hírek menüpont.

Nem “Hírek” kategóriát kell csinálnod, hanem egy “Hírek” oldalt:



https://www.mageewp.com/manuals/theme-guide-onetone.html#14