Sziasztok Olyan plugint keresek, ami csak akkor engedi, hogy megnézze a látogató bejegyzést az oldalon, ha előtte megosztja, legyen az kép, videó vagy szöveg.
Előre is köszönöm az infót.
Szia
Köszönöm, de ez Lájkot kér, hogy meg lehessen nézni, de nekem olyan kell, ami csak akkor engedi, ha meg is osztják.
de ezért még egyszer köszi.
NEM IGAZ, HOGY SENKI NEM TUD SEGÍTENI.
Valaki írjon már egy jó plugin nevet ami csak akkor engedi megnézni a tartalmat ha előtte megosztják.
nezd meg ezeket , hatha valamelyik jo lesz
http://www.wpjedi.com/content-lockers-for-wordpress/
http://codecanyon.net/item/viral-lock-like-google1-or-tweet-to-unlock/1486602?ref=panah100
Nekem olyan plugin kell, és persze ingyenes, ami nem engedi, hogy megnézze a videót vagy a képet a látogató az én weboldalamon, amíg meg nem osztotta a FACEBOOK oldalán.
Vagyis… Kiirja neki, hogy “csak akkor nézheted meg a videót, ha megosztottad a Facebook oldalon” , és ha megosztotta, akkor megnézheti a videót.
Nekem nem olyan plugin kell, aminél lájkolni kell, hogy megnézhesse, nekem olyan kell aminél meg kell hogy osztja a FACEBOOK oldalon.
Légyszives, ha tudtok ilyen ami Működik is, akkor azt nagyon szépen megköszönném.
Én plugin nélkül úgy csinálnám, hogy rendelnék a tartalomhoz egy adattáblát, amiben az adott post-hoz vagy egyéb tartalomhoz tennék egy megosztás számlálót. Ez összesen 2 mező, max 3 egy táblában és php-vel lehet vezérelni. A tartalom megjelenítésekor lekéred a megosztás számláló értékét és, ha az nagyobb mint nulla, akkor jöhet a the_content();
Jó tudom nem kell mindent leprogramozni és talán nem is ez a célod, hiszen ezért keresel plugint, de nem ritka, hogy néhány esetben a pluginek el vannak bonyolítva. Néha sokkal egyszerűbb “gyorsan” megírni, mint keresni. Úgy értem több idő elmegy a kereséssel, mint azzal, hogy megírod magadnak.
Köszönöm jó tanácsot, de ha ezt az egyszerű dolgot meg tudnám csinálni akkor lehet nem is kérnék szívességet.
Bár én úgy egészíteném ki a programot, hogy vizsgálnám, hogy ki van belépve a facebook-ba és ha be van lépve csak akkor futna a program, és persze nem minden bejegyzésnél szeretném, hogy fusson ez a program, vagyis azt is jó lenne beállítani, hogy mikor a bejegyzést készítem, akkor például lenne ott egy kis pipa ami ha be van jelölve akkor annál posztnál le futtatja
De ez csak egy elgondolás, ha meg is tudnám ezt írni, akkor nem is kértem volna segítséget itt.
Bár ismerem, nagyjából a PHP-t de ezt megírni nem tudom, így továbbra is KERESEM ezt a plugint, ha tud valaki, akkor légyszíves segítsen.
Előre is köszönöm.