Helló!
Oldalsávba szeretnék berakni oldalakat (Twenty Ten) csak nem jövök rá, hogy hogyan kell megoldani.
Már a widget-eket is végigpróbáltam de nem akar összejönni.
Le tudnátok írni lépésről-lépésre, hogy miként kell kirakni oda(?) valószínű kihagyok valamit a folyamatból.
Kösz a választ!
Rögtön aztuán le lesz írva, miután kifejted, hogy mit jelent az, hogy oldalakat szeretnél berakni az oldalsávba? Navigációs menüt szeretnél? Vagy valami slidert? Vagy mit? Vagy behívni egy oldal tartalmát az oldalsávba?
Bocs a pontatlanságért…menüs rendszerbe szeretném megoldani, oly módon, hogy ha a felhasználó rákattint az oldal címre (szöveg link) akkor bejön az oldal.
Az oldalak widget-tel próbáltam…az oldal kizárások alkalmazásával csak a gond az, hogy a főmenübe is ott lesz az oldal.
És ha létrehozol egy menüt a Megjelenés/menü oldalon - itt Te tudod kiválasztani, hogy mi legyen benne(baloldalról) és a sorrendet is Te határozod meg -, majd az “egyéni menü” widgettel berakod az oldalsávba?
Próbáltam azt is csak kihagytam egy lépést, de most, hogy leírtad…összejött!
Kösz!
sziasztok
remélem, hogy jó helyre írok
nekem az lenne a kérdésem, hogy mit kell ahhoz csinálnom, ha van 100 aloldalam és mind a 100 aloldalhoz más más egyedi oldalsó menüt akarok hozzá adni.
Ügye a menüket a megfelelő helyen létrehozom … de ha azt widgetek segítségével teszem be, akkor minden oldalon ugyan az a menü fog megjelenni…
tuti, hogy erre is van megoldás … ugye van ?
Köszönöm
Van, azonban 100 lap esetén igen csak munka igényes és sablon módosítása is szükséges.
Pluginból nem tudom, hogy van-e ilyen…
És mi a megoldás ? Miért kell módosítani a sablont … a widget hely ahová berakná alapból is, az tökéletes.
Custom sidebar per page pluginnal lehet ilyet csinálni.