Oldalsáv

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!

Nemrég kezdtem foglalkozni a Wordpress-el. A Hueman 3 oszlopos sablont használom. Az akadály amibe ütköztem, a bal oldali sidebar. Az lenne az elképzelésem, hogy ez az oldalsáv navigációs linkeket tartalmazzon, csak minden oldalon más linket. A szöveg widget-tel próbáltam, de minden oldalon állandó tartalomként jeleníti meg. Van a sablonnak egy úgynevezett Child menüje, ami jó is lenne, de az oldalsávban lévő oldalak linkjei alá listázza a következő oldalak linkjeit.

Pl: Galéria menüben, az oldalsávban vannak a Képek és Videók linkek. Ha a Képekre kattintok, legördül és listázza az alatta lévő oldalakat. Nekem az lenne igazán jó, ha rákattintva új oldalon listázná navigációs linkként az alatta lévő oldalakat az oldalsávban.

A bonyolult fogalmazásért elnézést kérek.

Van mód arra, hogy a widgeteket úgy kezeljem, hogy ne legyen állandó tartalom minden oldalon? Szerintem ez lehetne egy gyors megoldás. Vagy a child menu.php-t kellene átírnom, kiegészítenem?

Minden megoldást, ötletet szívesen veszek.

Segítségeteket előre is köszönöm!

 

@sziszka 1211

A Hueman-ban az oldalsáv widgeteknél még nem tudod megoldani, hogy minden oldalon más tartalom legyen benne.

Ebben a sablonban szinte mindent változtathatsz oldalanként is, kivéve az oldalsáv widgeteket.
Az csak a későbbiekben várható - a fejlesztő elmondása szerint.

Szia!

Köszönöm a választ!

Ezt a témát találtam legalkalmasabbnak, épp ezért, hogy mindent tudok rajta változtatni.

Esetleg tudnál ajánlani egy hasonló 3 oszlopos témát ahol ezt meg tudom oldani? Egy iskolának kellene csinálnom és sok navigációs linket szeretnének baloldalra, jobbra pedig állandó tartalmakat. Ha mindent a Top Menübe raknék, végeláthatatlan menürendszer lenne belőle :).

Még egyszer köszönöm!

Szia!

A Worwdpress támák között szerintem nincs ilyen, illetve pontosabban fogalmazva nem ismerek ilyet. A többi 3 oszlopos téma testre-szabhatósága meg sem közelíti a Hueman-t, hogy a reszponzivitásukról már ne is beszéljünk.

Ahogy írtam, az oldalsáw widgetek illetve az egyedi/custom .css módosítások ,sajnos, jelenleg nem specifikálhatók oldalakhoz vagy kategóriákhoz.

Ha már minden oldalon más-más navigációs likeket akarsz használni, miért nem illeszted be magába az oldalakba., szöveges hivatkozás vagy banner formájában?

A Hueman addon telepítésével, minikódokkal, például egy oldalon belül(a középső részre gondolok)is tudsz több oszlopos tartalmat létrehozni. Az elsőbe tehetnéd a hivatkozásokat a többibe a tartalmakat.

Kiegészítés az előző bejegyzéshez!

Arra is figyelj a tartalom felállításánál, hogy 1200px alatti megjelenési szélességnél a reszponzivitás miat a Hueman elkezdi fokozatosan bezárni az oldalsávokat és a megjelenő tartalom alá rendezi.

Ez azt jelenti, hogy mobil, notebook, palmtop szemlélő máshogy fogja látni a tartalmat, mint ahogy egy laptopon vagy asztali gépen megjelenik.

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Hasznos információk számomra.

 

A Divi sablonnál lehet oldalra szabottan állítani az oldalon szereplőket. Igaz fizetős