Oldalsáv létrehozása menü linkekkel

Helló!Kezdő WP-es lévén megakadtam abba, hogy az oldalsávot hogyan kell életre kelteni(?) a Twenti Elevent használom…menü linkeket akarnék berakni.

A sablon beállításokig eljutottam a 'tartalom bal oldalon'-ig, de nem tudom a továbbiakat.

Köszönöm a segítséget!

Az oldalsávom nincs meg…más sablont ha bekapcsolok megjelenik…csak a Twenty Eleven-nél nincs meg…

Megjelenítés>Sablon beállítások>Alapértelmezett elrendezés>Egy oszlopos, oldalsáv nélkülNem ezen van véletlenül?

A sidebar probléma megoldása: http://www.transformationpowertools.com/wordpress/twenty-eleven-sidebar-on-single-posts-and-pagesMenüt (új menüpontokat a sidebar-ra) meg úgy lehet készíteni oldalra például, hogy a functions.php ba beteszed (a child teheme -be!) hogy:register_nav_menus( array(‘oldalsomenu’ => __( ‘Oldalsó menü’, ‘’),) );Ilyenkor az admin-> Megjenelés ->Menük nél, lesz a “Sablon helyek” ablakban lesz egy új menüd: Oldalsó menü felirattal, alatta egy legördülő résszel. Készítesz egy új főmenüt, elnevezed akárhogyan: pl oldalmenü, és itt beteszed a menüpontokat is!Ha ez megvan, akkor a widget nél kiválasztod az “Egyedi menü”-t majd “kihúzod” az oldalsávba és ott meg a legördülőben kiválasztod az oldalsó menüt. Tehát akkor amit a menüknél összeállítottál, az fog majd megjelenni.Így olyan menüpontjaid lesznek oldalt is, ahogyan azt te szeretnéd.(kíváncsiságból kipróbáltam a linken lévő megoldást, működik!).

register_nav_menus( array(

‘oldalsomenu’ => __( ‘Oldalsó menü’, ‘’),

) );

Ilyenkor az admin-> Megjenelés ->Menük nél, lesz a “Sablon helyek” ablakban lesz egy új menüd: Oldalsó menü felirattal, alatta egy legördülő résszel. Készítesz egy új főmenüt, elnevezed akárhogyan: pl oldalmenü, és itt beteszed a menüpontokat is!Ha ez megvan, akkor a widget nél kiválasztod az “Egyedi menü”-t majd “kihúzod” az oldalsávba és ott meg a legördülőben kiválasztod az oldalsó menüt. Tehát akkor amit a menüknél összeállítottál, az fog majd megjelenni.Így olyan menüpontjaid lesznek oldalt is, ahogyan azt te szeretnéd.(kíváncsiságból kipróbáltam a linken lévő megoldást, működik!).