Oldalra mutató linkek keresése

Sziasztok!

Remélem, jó helyen teszem fel a kérdésem:

Hogyan tudnám megnézni, milyen linkek mutatnak az oldalamra?

Tegnap fórumoztam, és meglepetésemre találtam egy linket az egyik témában, amiben a honlapomról írtak pár dicsérő szót, mellékelve az említett oldal linkjét. Bevallom, ez jól esett. :smiley:

Utána tovább keresgéltem, és találtam egy negatív hozzászólást is, másik oldalon, más témában.

Mivel kizártak az adsensből, érdekelne, van-e rosszindulatú “rajongóm”.

Korábban már volt egy, aki sértő bejegyzéseket tett a hozzászólásoknál, illetve a fórum témáinál - miatta le is kellett szedni a fórumot -, és nem tartom kizártnak, az ő közreműködése is szerepet játszott ebben. :frowning:

sajna egy ilyen kedvesnek nem nevezhető látogató nálam is 'tiszteletét tette' nem éppenkultúrált formában … elég rosszul esik általában… de hát sajnos ennyi az 'internetes kultúra' minálunk…

Igen, csak sikerült kiderítenem, ki ő, mert volt annyira béna, hogy a saját oldalát belinkelte mintaként, utána pedig már nem is tagadta, hogy ő volt. :unsure:

Utána békén hagyott. Az a bejegyzés egy nappal azelőtt került oda az oldalára, mielőtt kizártak volna az adsenseből. Közben a google anatytics segítségével az is kiderült, hogy a látogatások több, mint 40%-a abból a városból érkezett, és az összes kattintás is.

Nem mondom, hogy ő volt, de nekem ez felettébb gyanús. :frowning:

Bejövő linkvadászatra ezt tudom javasolni:

hxxp://linkdiagnosis.com + Firefox

Én ezt használom: http://backlink-tracker.net/