Sziasztok!
Remélem, jó helyen teszem fel a kérdésem:
Hogyan tudnám megnézni, milyen linkek mutatnak az oldalamra?
Tegnap fórumoztam, és meglepetésemre találtam egy linket az egyik témában, amiben a honlapomról írtak pár dicsérő szót, mellékelve az említett oldal linkjét. Bevallom, ez jól esett. 
Utána tovább keresgéltem, és találtam egy negatív hozzászólást is, másik oldalon, más témában.
Mivel kizártak az adsensből, érdekelne, van-e rosszindulatú “rajongóm”.
Korábban már volt egy, aki sértő bejegyzéseket tett a hozzászólásoknál, illetve a fórum témáinál - miatta le is kellett szedni a fórumot -, és nem tartom kizártnak, az ő közreműködése is szerepet játszott ebben. 
sajna egy ilyen kedvesnek nem nevezhető látogató nálam is 'tiszteletét tette' nem éppenkultúrált formában … elég rosszul esik általában… de hát sajnos ennyi az 'internetes kultúra' minálunk…
Igen, csak sikerült kiderítenem, ki ő, mert volt annyira béna, hogy a saját oldalát belinkelte mintaként, utána pedig már nem is tagadta, hogy ő volt. :unsure:
Utána békén hagyott. Az a bejegyzés egy nappal azelőtt került oda az oldalára, mielőtt kizártak volna az adsenseből. Közben a google anatytics segítségével az is kiderült, hogy a látogatások több, mint 40%-a abból a városból érkezett, és az összes kattintás is.
Nem mondom, hogy ő volt, de nekem ez felettébb gyanús. 
Bejövő linkvadászatra ezt tudom javasolni:
hxxp://linkdiagnosis.com + Firefox