Oldalból Bejegyzés - segítsetek!

Sziasztok!

Egyetlen aprócska lépésre vagyok attól, hogy olyan legyen az oldalam, amilyennek megálmodtam, nagyon kérlek benneteket, segítsetek!!!

WP 3.2-t használok, szeretnék feltenni honlapomra egy fórumot is. A Simple Press-t is és a Mingle fórumot is próbálgattam, még nem tudom eldönteni, melyiket válasszam.

A problémám a következő:

A sablonomban egy nagyon tuti Vertical Menü van, és azt szeretném, ha ennek egyik menüpontjára kattintva lehetne elérni a fórumot. Igen ám, de a menüpontok a Bejegyzésekre vezetnek.

A fórumot pedig csak Oldal-ra tudom felrakni. De ha oldal-ra rakom, akkor nem tudok a Vertical Menümből odalépni.

Tehát vagy az lenne a jó, ha a fórumot egy Bejegyzésbe is ugyanúgy be lehetne építeni, vagy az, hogy a szép menümben megjelenjen a többi menüpont alatt a Fórum oldal is.

Vagy lehet esetleg olyat, hogy elkészítek egy Oldalt, rárakom a fórumot, aztán az Oldalt valahogy Bejegyzéssé alakítom?

Remélem, érthetően írtam le a problémát, és nagyon kérlek, segítsetek!!!

Köszönöm előre is!

Ezt nem hiszem el!!! smile.gif)) Sokadjára fordul elő, hogy egész nap egy bizonyos problémán vekengek, és mire rászánom magam, hogy kiírjam ide a kérdésem, 5 perc múlva megtalálom a megoldást!!! smile.gif)

Ne haragudjatok, nyugodtan töröljétek a kérdésem!!!

Egyszerűen csináltam egy Fórum oldalt, és a Megjelenés -> Menük-nél ugyanúgy be tudtam tenni a menüsorba az oldalt is, ment a Bejegyzés kategóriákat!

Még egyszer elnézést a feleslegesen nyitott topickért!!!

nem volt felesleges, lehet hogy valaki ezt fogja keresni :slight_smile:

Mingle!

A Simple Press egy halom teljesen felesleges beállítást tartalmaz, totál túl van bonyolítva…

Végül mégis a Simple Press mellett döntöttem, mert bár a Mingle jóval egyszerűbb és letisztultabb, de ez az egyszerűség egyben a hátránya is, én például nem találtam rajta privát üzenet küldési lehetőséget, ami az én fórumomban nagyon fontos lenne.

Úgy néz ki, jó lesz a Simple Press, lenyesegettem a felesleges koloncokat róla, egy dologgal nem boldogulok:

csak saját gépről tudok beállítani avatart. Pedig készítettem több választható aatart, fel is töltöttem őket a galériába, elvileg be is illeszti, mégsem jelenik meg. Erre tudtok nekem valamilyen megoldást?

Saját gépről gond nélkül berakja az avatart, csak galériából nem.

Köszönöm előre is!!!

'mano' wrote on '2011-07-22:

Mingle!

A Simple Press egy halom teljesen felesleges beállítást tartalmaz, totál túl van bonyolítva...

Néha nekem is kijön a Facebook on pedig nem is nyomok rá.,mert nekem nem tetszik .