Oldalanként más kategória, ami az adott oldalhoz tartozik

Sziasztok!

Oldalanként szeretnék külön kategóriákat. Egyszerű példa: Budapest oldal, Éttermek, Mozik, Múzeumok kategóriák, ezeken belül ugye a bejegyzések. Szekszárd oldalon szintén ugyan ezek a kategóriák. Ha valaki a Budapest oldalra navigál és rányom a Múzeumok kategóriára, kiadja az összes budapesti múzeummal kapcsolatos bejegyzést. Így minden oldalon.

Nem rég kezdtem és nem tudom hogy lehetne ezt összerakni, most alapból mindegy milyen oldalon vagyok, a kategória külön életet él és nem nevezhető kategóriának mert globális.

Minden apró kis segítséget szívesen veszek!

Üdv

Helló!



Ezt pl. úgy lehet megoldani, hogy az egyes helyeknek (amik a te esetedben bejegyzések, ha jól értem) megadod a helyet, egyéni mezőként (custom field). Az város-oldalakon eltárolsz a látogatónál egy cookiet, arról hogy melyik városra kattintott utoljára. Végül csinálsz egy filtert a sablonodban, a ‘pre_get_posts’ hook-kal (erre nem tudom, mi a magyar szó), ami a város cookie-t figyeli, és hozzáadja az egyéni mezőt a lekérdezéshez. Ez azt eredményezné, hogy ha a látogató rákattint valamelyik oldalra, onnantól csak ahhoz a városhoz tartozó bejegyzéseket látná.



Nekem ez jutott most eszembe, de lehet hogy van jobb/egyszerűbb megoldás is. Ez a megoldás kezdőként lehet, hogy nem lesz egyszerű.