Sziasztok,
Én a 3.3.2-es verziójú wordpresst használom és érdeklődnék hogy olyan plugint valaki tudna e ajánlani amivel lezárhatok jelszóval egy oldalt vagy bejegyzést.
Skint találtam ami képes erre de azt nem szeretnék váltani.
A segitséget előre is köszönöm.
A Wordpress alapból tudja ezt, ha nem tévedek.
És azt hol találom? mert én nem találtam sehol.
Szia!
Ha csak simán le szeretnéd jelszavazni:
(gyors szerkesztésben)
Kép:
http://alturl.com/2zhq4
post/page szerkesztésben is meg lehet adni (katt. a szerkeszt link, piros karikánál)
http://kepgep.hu/2012/08/14/main/blablablaakhfdsklapass.jpg
Pont ilyen megoldást kerestem.
Köszönöm
@Lazarevics
Igen, sajnos megviccelt engem a kepgep.hu, mert az url-be beletette a képfájl nevét, amit hirtelen adtam neki, nem gondoltam, hogy publikusan is ez lesz majd.
Ezért is palástoltam el egy sima url rövidítéssel, hátha nem tűnik fel senkinek. De hogy miket észrevesztek! Hihetetlen! Jobban kell figyelnem a jövőben. : )
@Blane
Tényleg nincs mit, nem is annyira észrevehetőek ezek a jelszó stb. beállítások, könnyen átsiklik rajtuk az ember.
[sub:ztvamre8]sziasztok. nemrég telepítettem a wordpresst és eddig rendben is vannak a dologok. én egy amit látsz - az jelenik meg html-szerkesztővel csináltam éveken át az oldalam, nagyon szép és praktikus volt, de most látom csak, hogy milyen rohadt sok időt töltöttem azzal, amit a wp percek alatt megoldt (pl. archiválás).[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]ami a psoblémám: vannak bizonyos témájú cikkek, amelyek eddig egy-egy külön oldalon jelentek meg, ezeket a szerveri oldalon jelszval védtem és csak azok férhettek hozzá, akinek jelszót adtam.[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]a wp-ben ez egyelőre megoldhatatlan feladatnak látszik.[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]most van egy jónak tűnő ötletem, ahhez kellene egy kis segítség.[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]kétszer tenném be a cikket az oldalba: az egyik csak az első bekezdés a címmel, egy fotóval, a végén egy szöveg a linkkel: innen csak előfizetők olvashatják tovább. nos, ehhez kellene egy olyan rövid programozás, amihez én nem értek. ha valaki a linkes szövegre kattint, nyíljon fel egy bejelentkező panel, ahová beírja a regisztrált felhasználónevét és jelszavát - ez megcsinálom html-ben egy űrlappal. az új oldalon lenne egy felirat: tovább. ha erre kattint, ne kelljen újra beírni, természetesen mostmár a bejegyzés emindenki számára azonos jelszavát, hanem automatikusan nyíljon meg az adott bejegzés.[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]magayarul: ne kelljen kétszer bejelentkezni a cikkért.[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]remélem, sikerült érthetően leírnom a problémát, amihez a segítségeteket kérem.[/sub:ztvamre8]
[sub:ztvamre8]elősre is köszönöm![/sub:ztvamre8]
Neharagudj, de nekem a problémám, hogy minek írsz ilyen kisbetűvel?
bocsánat, igazad van, de azt hittem, automatikusan felnagyítja majd… elnézést
közben feltelepítettem a bővítmények közé az User Access Managert, a legjobb tudásom szerint beállítottam, de sem a bejegyzéseknél, sem az oldalaknál nem jelenik meg opcióként. tud valaki segíteni? ha ez működne, akkor az előző hosszú, apróbetűs irományom idejétmúlttá válna
Szia!
Van olyan fg, hogy is_user_logged_in()
Itt a példa: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_user_logged_in
Azt csinálod, hogy az excerpt (cikk rövid kivonata) végén megvizsgálod, be van-e jelentkezve az user, ha be, akkor a “tovább” gombra/linkre teszel egy linket, azaz akkor kattintható.
(abban a sablon fájlban, ahol a cikkeket listázod pl: category.php stb, attól függ,hogyan építetted fel az egész sablonodat.)
Ha nincs bejelentkezve akkor szürkén, link nélkül teszed ki a tovább gombot/linket, nem tovább formában. Hanem helyette kiírod: csak regisztrálás után lehet belépni, és a regisztráció hoz vezető linket is kitehetsz. (engedélyezni kell a wp-ben, hogy bárki regisztrálhasson)
A hosszú tartalomra is ugyan ezt megteheted (single.php stb), ahol a cikk van, az egész LOOP ot beteszed egy ilyen feltételbe, ahol vizsgálod, be van e jelentkezve. És akkor tuti senki nem fogja elolvasni a teljes cikket, csak a rövid kivonatot. (mert ugye ott nem vizsgálsz semmit, azt bárki láthatja)
maga az eljárás szerintem éppen az, amit én is szeretnék, de sajnos az én tudásom ehhez nem elegendő…
tudnál esetleg segíteni?
kérlek nézd meg az oldalt, amivel dolgozom: www.a-postagalamb.hu
előre is köszi
köszönöm az eddigi segítséget, sikerült megoldanom a dolgot!
Jajj, bocsánat, nem válaszoltam, és most látom hogy kérdeztél aug 24-én. Csak oldalt (fórum jobb oldali sávja) szoktam megnézni milyen új kérdések vannak és ha az “kifut” akkor már észre sem veszem.