Szeretnék úgy oldalakat írni,hogy a sidebarban ne látszódjon 10-20-db aloldal ugyanabban a témában.
Kikapcsolódás menühöz pár oldalt szeretnék még tenni,de nem szeretném a végtelenített oldalt létrehozni,hogy csak írom,írom és soha nincs vége az első oldalnak.
Ha oldalakra bontom,akkor a sidebarban látszik mint aloldal a 2.3.4.5. stb.oldal.
Ha nem írok címet,az egyes oldalaknak akkor nem tudni,hova tartoznak ,meg sem jelenik sehol,csak az adminban tudom előhozni.
Ezt én csak egy kis plusznak szánom a lapomra,mert nem erről szól a lap.Tehát ennek,csak mellékes dolognak kell lennie.
Hogyan lehet megcsinálni,hogy a Kikapcsolódás látsszon csak mint menüpont,és ha rákattint akkor a normál méretű oldal alján lapozni lehessen tovább,ha kíváncsi a többire is.
A másik kérdésem,hol lehet átírni a lapom alján az angol szöveget a lapozásnál magyarra.
És az archive szót ami megjelenik a kategóriákra való kattintás után a felsorolások előtt.
Köszönöm szépen,ha tudna valaki segíteni.
Oldalakat ki lehet zárni ID alapján is elvileg …
Van egy plugin, amivel én jól karban tudom tartani az oldalaimat, a WP CSS Dropdown Menu, a plugin oldala:
http://www.zackdesign.biz/category/wp-plugins/css-dropdown-menu Ebben nagyon sokféle beállitási lehetőség van az oldalak megjelenésére és elrejtésére.
A lapozást én úgy oldottam meg, hogy az adott oldal aljára tettem egy sima linket, ami a következő oldalra mutat.
Az angol szöveget valahol a sablon file-okban keresd.
Köszönöm varnyu a választ,kipróbálom és beszámolok róla 
Kipróbáltam és sajnos nagyon csúnya lett az oldalam.
A felső menüsorra hatott ami a fejléc alatt van.Ez úgy jó ahogy van ezzel semmit nem akartam csinálni.
Hogyan lehet a sidebarban levő bármely widget alatti felsorolás bármely oldalához is hozzárendelni a plugint,hogy oda hasson,ne a fejléc alatti menüre?A fejléc alatt kategóriák vannak, alapból lenyíló menükkel.A widgetekben az oldalak szerepelnek.Åhozzájuk kellene a kibomló menü.Mint ezen az oldalon van.
http://wordpress.zackdesign.biz/
Pontról-pontra,ha kérhetem,mert úgy biztosan képes vagyok megcsinálni.
Előre is köszönöm,ha válaszol valaki. :rolleyes:
Kattka: annak a CSS dropdown menünek települ egy add-onja is, ott van a plugin listában. Azt is bekapcsoltad? Mert nekem addig csinált ilyet, amit te irsz, amig fel nem fedeztem,hogy van ott egy olyan is és be kell kapcsolni.Azóta tökéletesem működik. Nekem a kategóriákhoz hozzá se nyúl, csak az oldalakat rendezi … :unsure:
Mind a kettőt be kell kapcsolni,vagy csak a Js add on-t?
mind a kettőt!!! mer egymás nélkül hótt hülén nézett ki tőle az oldalam !!!
Bekapcsoltam így is ,úgyis de ugyanaz maradt.Ilyen az eredeti lapom és ilyen a bekapcsolás után
persze nem állítottam be még semmit,de talán 3 állítási lehetőséget ad.És gőzöm sincs oda mit írjak.Nem tudom értelmezni sem.
Dinamikus menüszélesség
Dinamikus?
Dinamikus osztály
Szélesség:
Extra oldalak:
Mik ezek?
én sehova nem irtam semmit, mert én se nagyon tudom … de amikor ezt-azt bepiálam, akkor nem nézett ki jól az oldal. igy hát hagytam mindent üresen
igy meg működik rendesen (érti a fene
)
Amikor widgetbe rakom be vele az oldalakat, akkor nekem két dolog van bepipálva:
1: Show pages?
2: Menu drilldown style, only shows children for selected item (most useful for non-flyout static left/right menus):
a második nálam arra jó, hogy csak akkor mutatja meg az aloldalakat, ha egy-egy főoldalra kattint benne valaki. Mert különben lenne szép sorban 170 oldalam egymás alatt
Igy meg csak 20 van.
Az oldalak alá mint szülő alá tettél aloldalakat és maguktól megjelentek?.Mutasd meg alapodat,ha szabad ilyet kérnem,hogy megnézzem,nálad hogy működik. :rolleyes:
Na akkor üziben küldöm a linket 
Én ezekkel nem találkoztam amit írtál :blink:
Menj a widgetekhez, ott van ennek is a widgetje, és húzd bele a sidebarba!!!
Ha valaki tudná,akkor ezt még mindig kérdezném,hogy ,miképpen megvalósítható az ilyenforma
(jobb és baloldalon látható a sidebarban lebomlómenük)megjelenítése az aloldalaknak.
http://wordpress.zackdesign.biz/
Köszi,ha van ötlet,javaslat,nagyon örülnék 
Ja,és az angol szöveg átírása itt volt.
Az oldal alján a lapozási rész magyarra átírása
Archívum (archive.php)
ilyen volt
ilyen lett
és a különleges ékezetek(á,é,í,ő,ú,ű stb) írását itt találtam meg
http://www.tferi.hu/konyv5/html/htmllang5.html
Amíg nem tud valaki válaszolni a sidebar lebomló menüire,addig találtam egy átmeneti megoldást.
Sikerült linkeléssel behozni a lap alján az aloldalakat.
Van e mód,(mert valahol olvastam róla,)
hogy letiltani az oldalakat,hogy ne jelenjenek meg a főoldal alatt a sidebarban,csak lapozni lehessen,a téma alatt,vagy belinkelem az összes oldalát a főoldalára a kiválasztott témának.
Köszi,köszi 
Kattka: a Te témádban alapból benne vannak az oldalak a sidebarban? Mert az én témáimban csak akkor, ha widgetben behuzigálom őket!
Kattka: a Te témádban alapból benne vannak az oldalak a sidebarban? Mert az én témáimban csak akkor, ha widgetben behuzigálom őket!
Ott jelennek,meg huzigálás nélkül :)
Egyébként az nekem is sikerült,ami nálad van a CSS dropdown bekapcsolása után,ugyanúgy jelentek,meg az almenük,viszont a fejléc alattiak szine elveszett,úgy mint,ahogy a képen az előzőekben csatoltam.Az egész eredeti kinézet jellege más lett a felső menüsornak.